Garden Vision

Where dreams blossom! En dat is precies van waar uit we met u willen werken. Het realiseren van de optimale exclusieve tuinbeleving! Uw ideeën en behoeften ondersteunt met onze visie op tuinen. Dat is concreet; Gaden Vision Exclusive!

Informatie over Garden Vision


GardenVision_2
GardenVision_1
GardenVision_3
GardenVision_4
GardenVision
GardenVision_5
GardenVision_6
GardenVision_7
GardenVision_9
GardenVision_8
previous arrow
next arrow

Hoveniersbedrijf Garden Vision, opgericht in 2000, is een gevestigde naam in de branche van exclusieve tuinontwerpen en high-end aanleg. Met een ongeëvenaarde ervaring en voortdurende innovatie zijn we altijd voorop blijven lopen om aan de veranderende wensen van onze klanten te voldoen. Buiten mag steeds meer aansluiten op het luxe wooncomfort van binnen. Daar zit onze passie; to go beyond convention!

Ons team bestaat louter uit gepassioneerde professionals die hun ambacht tot in perfectie beheersen. Onze meerwaarde zit onder meer in het compleet ontzorgen van onze klanten. Wij kunnen alles regelen: vanaf de intake en het ontwerp van de tuin, maar ook eventuele vergunningsaanvraag, de aanleg en het onderhoud. Altijd met een vast aanspreekpunt voor de klant.

Gevestigd in Boskoop (het kwekersdorp) zit GARDEN VISION dicht bij het vuur. De werkzaamheden spreiden zich echter uit over het hele land. De mogelijkheden zijn onbeperkt: u kunt bij ons terecht van high-end dakterras tot landgoed- of luxe villatuin.