Architectenbureau Kabaz
Architectenbureau Kabaz
previous arrow
next arrow
 • Kabaz atelier
  Brink 9
  1251 KR  Laren (NH)
 • Tel.: +31 (0)35 – 538 0270
  E-mail: laren@kabaz.nl
 • Kabaz Hilversum
  Loosdrechtseweg 204
  1215 KD  Hilversum
 • Tel.: +31 (0)35 – 628 4044
  E-mail: info@kabaz.nl

Architectenbureau Kabaz | Industriële look

De woonkamer en de keuken zijn in perfect samenspel

Kabaz staat voor exclusiviteit op het gebied van woningen en interieurs. Hierbij is het ontzettend belangrijk dat comfort centraal staat. Esthetiek en gemak zijn de twee eigenschappen die je dus altijd terug vindt in ontwerpen van Kabaz. Zo ook in deze prachtige woning met industriële look.

Deze schitterende woning is ontworpen en gerealiseerd door Architectenbureau Kabaz. Een voormalig scheepswerf werd getransformeerd tot een woning die overstroomt van karakter. De authentieke kenmerken en details van de oude loods zijn nog duidelijk terug te zien in zowel het interieur als het exterieur. In de woning zie je verschillende stijlen samengaan, een keuken met een industriële look grenzend aan een moderne woonkamer. De beide ruimtes zijn voorzien van klassieke details en accessoires wat zorgt voor de perfecte balans…

Industriële look

De industriële look vind je meteen bij binnenkomst in de hal, deze deuren zorgen voor een open verbinding met de keuken en natuurlijk met de rest van deze woning. De industriële keuken heeft een strakke maar stoere look. Ook in de details en accessoires komt het industriële terug. Zo staan er een aantal prachtige kaarsenstaanders op het strakke keukenblok, gemaakt van de zuigerstangen van motorcilinders. De houten tafel in de keuken is erg contrasterend met de metalen keuken, maar staat prachtig bij de kleur van de natuurstenen achterwand wat zorgt voor een prachtig geheel.

Industriële keuken, Kabaz Architecten, Woonkamer, Living, Strak, Modern, Parket, Visgraatvloer, Details, Stalen deuren, Industriële look


Bertram Beerbaum, Kabaz, Architect, Kabaz Architecten

Bertram Beerbaum


“Je leeft het meeste in huis en niet daarbuiten, dus binnen moet alles echt kloppen. Een ontwerp creëer je met een focus op binnen, met een schil die er naadloos omheen past.”

Bekijk hier alle projecten van Architectenbureau Kabaz!