Intiem interieur, Lifs interieurstyling & advies, visgraatvloer, houten vloer, openhaard, zithoek, Grijze woonkamer

  • LIFS interieuradvies & styling
  • Holleweg 44
  • 1851 KH Heiloo

LIFS interieuradvies & styling | Intiem interieur

Deze woonkamer is omgetoverd tot een intieme gezellige plek 

Bij LIFS interieuradvies & styling is een persoonlijke aanpak van cruciaal belang. Zo wordt ervoor gezorgd, dat bij elk project de wensen van de opdrachtgevers centraal staan. Dit wordt verwezenlijkt door helemaal in te leven in deze woonwensen. Door voor een persoonlijke benadering te kiezen, ontstaat er keer op keer een prachtig én persoonlijk eindresultaat. Stephanie Pater, eigenaresse van LIFS interieuradvies & styling, streeft iedere keer naar een warm en intiem interieur. 

Intiem interieur

In deze woonkamer vind je een karakteristieke houten vistgraatvloer. Dit element sluit naadloos aan bij het complete plaatje, en zorgt voor een warme en aangename sfeer in de woning. De woonkamer bevindt zich iets lagen dan de keuken en de eetkamer door een klein niveauverschil in de woning. Om dit verschil te accentueren, is er gekozen om gebruik te maken van twee verschillende vloeren. De karakteristieke visgraatvloer is gelegd tot aan de verhoging. Vanaf daar neemt een grijze vloer het over, en loopt door van de eetkamer tot in de keuken. Om de beide ruimtes toch met elkaar in verbinding te brengen, is er gekozen voor een maatwerk kast die doorloopt in beide ‘kamer’. Deze verbinding zorgt ervoor dat beide ruimtes toch één blijven met elkaar, ondanks het verschil in hoogte. Volgens de bewoners was de woning drastisch toe aan een update. Lifs interieuradvies & styling hielp met deze klus. Het creëren van een ruimere keuken, stond centraal bij de wensen van de bewoners. Het eindresultaat resulteerde in een warm en intiem interieur met genoeg ruimte en openheid. Een interieur wat zich volledig aansluit bij de bewoners.

Grijze woonkamer, Lifs interieuradvies & styling, Keuken, Woonkamer, metamorfose, Intieme woonkamer, Visgraatvloer, Warme materialen, Maatwerk, Kast, Niveauverschil, Intiem interieur


Lifs interieuradvies & styling, profielfoto

Stephanie Pater


“Door je totaal in te leven in de woonwensen van de opdrachtgever, ontstaat er altijd eindresultaat wat volledig aansluit bij de bewoners”

Bekijk hier alle projecten LIFS interieuradvies & styling!