Interieur design, Linda Lagrand, Woonkamer, Living, Lounge, Strak, Modern, Sfeervol, Haard, Visgraatvloer

  • Linda Lagrand – Interior Design
  • Scheepstimmermanslaan 35b
  • 3016 AE Rotterdam

Linda Lagrand | Stijlvol interieur design

Een oogstrelend interieur wat onderdeel uitmaakt van een stijlvolle villa

Linda Lagrand kenmerkt haar kunstzinnige ontwerpen door het toevoegen van eigenwijze details en elementen. Hierdoor onderscheidt ze haar werk van menig andere interieurontwerpers. In het begin van het ontwerpproces, gaat Linda samen met de opdrachtgever(s) op zoek naar de specifieke vraag, die naar voren komt uit de bestaande levenstijl en natuurlijk de huidige wensen. Als dit is vastgesteld, gaat Linda aan de slag met het definitieve ontwerp. Hier laat ze zich inspireren door de nieuwste trends en de sfeer vanuit verre landen. Door deze twee factoren te combineren, ontstaat er een luxe, maar fris en stijlvol interieur. Wat wordt gerealiseerd met exclusieve materialen en bijzondere kleurencombinaties. 

Stijlvol interieur

Het creëren van een thuisgevoel, staat bij de ontwerpen van Linda centraal. Ze streeft er dan ook naar, om een omgeving te realiseren waar je volledig tot rust komt. Door op zoek te gaan naar de beste verhoudingen, lukt het keer op keer om tot dit gewenste resultaat te komen. In het proces blijft Linda continue spelen met kleuren en materialen, om het beste eindresultaat neer te zetten voor de bewoners. Door het gebruik van warme en rustige kleuren, wordt er in de keuken een behaaglijke sfeer gecreëerd. De strakke afwerking van de keuken wordt doorbroken door het bijzondere lichtarmatuur boven de eettafel. De lampen trekken de aandacht en zorgen voor een bijzondere toevoeging aan de ruimte. De complete ruimte is stijlvol en een heerlijke plek om te dineren. Zoals in de keuken naar voren komt, verwerkt Linda graag unieke elementen in haar ontwerpen, zo ook in deze stijlvolle living. Hier werd de wijnkelder in verbinding gebracht met de woonkamer door middel van een glazen paneel vloer. Het is dan ook de grote trots van de bewoners.

Interieur design, Linda Lagrand, Woonkamer, Living, Lounge, Strak, Modern, Sfeervol, Haard, Visgraatvloer, Wijnkelder, Kantoor, Stalen deuren, Stijlvol interieur


Linda Lagrand, luxe interieur, interieur

Linda Lagrand


“Ik houd van strakke lijnen, gedempte kleuren, schaduweffecten en mooie houtkleuren en -soorten”

Bekijk hier alle projecten van Linda Lagrand!