Project1
Project2
previous arrow
next arrow
  • Studio Mariska Jagt
  • Donklaan 61
  • 2254 AB Voorschoten

 Studio Mariska Jagt

Oog voor detail

Materialen worden gecombineerd en samengebracht. Er wordt samenhang gecreëerd en de aandacht gelegd op de sfeer en uitstraling van de woning. Er ontstaan unieke droominterieurs. Als je opzoek bent naar een modern en tijdloze aankleding voor je woning met oog voor detail, ben je bij Studio Mariska Jagt aan het goede adres.

Droominterieurs

Studio Mariska Jagt staat voor harmonie, elegantie, luxe en eenheid. Zij realiseert voor ieder droominterieurs. Door de perfecte kleuraccenten te combineren, en de volle aandacht te geven aan detaillering, wordt de woning één geheel. Het is een moderne stijl met een eigen twist. De studio staat garant voor high-end, luxueuze interieurarchitectuur.

In balans

Het design van het interieur staat in balans met de vorm van de woning en wordt verstrekt door de bewust uitgezochte accessoires. De uitstraling die gewenst is wordt zo tot realiteit gebracht. Het interieur weerspiegelt het karakter van de bewoners. Doordat er sprake is van evenwicht, heerst er een bepaalde kalmte in de woning. Met z’on interieur kom je pas écht thuis.


Mariska Jagt


“Wij ontwerpen high-end interieurs met een sterk oog voor detail waar bijzondere oplossingen worden bedacht”