Slider1
Slider3
Slider2
previous arrow
next arrow
  • Studio Robin Sluijzer
  • Elandsstraat 111-113
  •  1016 RX Amsterdam

Studio Robin Sluijzer | Luxe woonkamer inrichting

Een pareltje van een woning aan de kust werd van top tot teen getransformeerd

Studio Robin Sluijzer is een interieur designstudio waar een klein, hecht en gemotiveerd team werkzaam is. In de studio worden zowel nationale als internationale opdrachten met beide handen aangepakt. Aan ieder project wordt steeds opnieuw met hart en ziel gewerkt om te zorgen dat elk project eindigt in een succesvol interieur. Daarnaast staat de designstudio van Robin bekend om het gebruik van stoere en natuurlijke materialen.

Zoals net al werd benoemd, beschikt Studio Robin Sluijzer over een tijdloze maar stoere stijl. Dit is dan ook waar de bewoners de designstudio op hebben uitgekozen. Het was dus ook al snel duidelijk dat Robin degene was de aan de slag ging met de gehele metamorfose van het huidige ‘winterhuis’ van de bewoners. De bewoners wilde graag een luchtigere look geven aan het interieur. Dit realiseerde Robin door het benadrukken van reeds bestaande zichtlijnen. Hiervoor werden wel een aantal obstakels uit de woning verwijderd, om tot het beste resultaat te kunnen komen. Aan de oorspronkelijke vormen van de woning is niks veranderd en werd dus samengesmolten met het nieuwe luxe interieur.

Luxe woonkamer interieur, Studio Robin Sluijzer, Stoer, Groen, Open haard


Robin Sluijzer

Robin Sluijzer


“Eenieder van ons heeft z’n eigen expertise en dat maakt dat we samen heel allround zijn en bovendien snel kunnen schakelen”

Bekijk hier alle projecten van Studio Robin Sluijzer!