38
41
37
39
40
42
previous arrow
next arrow
  • Van der Padt & Partners Architecten
  • Bovenkerkseweg 96
  • 3381 KC Griessenburg

Van der Padt & Partners Architecten | Stoere villa

Een bijzondere villa die in balans is met de omgeving

Van der Padt & Partners Architecten levert niet alleen een ontwerp. Je wordt, indien gewenst, begeleid van aankoop tot en met de realisatie. Zo wordt er, ook bij deze stoere villa, gestreefd naar een eindresultaat op hoog niveau. Ieder project wordt als uniek beschouwd bij Van der Padt & Partners, en sluit zich aan bij de woonwensen en -ideeën van de opdrachtgevers. 

Bij Van der Padt & Partners staat een professionele begeleiding van het project centraal. Door een goed samenspel te creëren tussen de deelnemende partijen, ontstaat er een prachtig eindresultaat en worden alle zorgen van de opdrachtgevers ontnomen. De kernwaarden van Van der Padt & Partners luiden dan ook als volgt: vakmanschap en betrokkenheid.

Stoere villa

Architect Arno van der Padt combineert met z’n ontwerpteam graag het verleden met de innovaties van het heden. De inspiratie voor het ontwerp van deze stoere villa kwam uit een boek van Frank Lloyd Wright. Hier kwam een karakteristieke woning heel duidelijk naar voren, en deze woning heeft bij Arno voor inspiratie gezorgd. De inspiratie heeft hij toegepast op de architectuur van de woning. Het eindresultaat? Een stoere, maar harmonieuze woning met een ultiem thuisgevoel. Een stoere villa om heerlijk van te genieten. Deze stoere villa is een verlengstuk van de omgeving. Met comfort en privacy hoog in het vaandel wordt deze prachtige woning aangevuld met een verrassend interieur. Deze luxueuze villa is gerealiseerd in jaren ’30 stijl en is een ware eyecatcher in haar omgeving.

Stoere villa, Van der Padt & Partners Architecten, Exterieur, Jaren '30 stijl


Van der Padt & Partners Architecten


“Bouwen van A tot Z met oog voor detail”

Bekijk hier alle projecten van Van der Padt & Partners Architecten!