Buitenverblijf, TUUCI, The Art Of Living 

Buitenverblijf met geautomatiseerd louvredak | TUUCI  

We adoreren de buitenverblijven met louvredaken! De prachtige lamellen die je in stand kan aanpassen zorgen voor een exclusief en comfortabel buitengenot. Prachtig design komt hierin samen met gebruiksgemak. En wanneer je denkt dat het niet beter kan, verschijnt toch weer een nieuw product dat enorm innovatief is, waardoor het gebruiksgemak wordt uitgebreid. TUUCI presenteert graag een nieuwe versie van de EQUINOXCABANA, namelijk die met eenAutomatedLouveredRoof (ALR). Het nieuwe ALR-systeem, waaroppatentis aangevraagd, combineert intelligent design met elegantie voor optimaal buitencomfort.Dit buitenverblijf is echt een must have voor 2021!

De baas over zon en regen 

De nieuwe EquinoxCabanamet automatisch louvredak biedt op elk moment van de dag en onderalleweersomstandigheden maximale bescherming en creëert tegelijkertijd een luxe en comfortabelbuitenverblijf. Zonnestralen kunnen worden gefilterd of volledig worden afgeschermd door delamellendie een continu bereik hebben van 135°. Regenwater wordt via een geïntegreerdgootsysteemdirect naar de grond afgevoerd.Hierdoor kan je optimaal genieten van de zon en ben je volledig beschermd tegen regen. Bovendien bevat de geautomatiseerde besturingseenheid een geavanceerde wind- en regensensordiede omgevingsomstandigheden detecteert en de lamellen naar wens opent of sluit – volledigautomatischen inspelend op de behoeften van de gebruiker. Het ALRsysteem is ook te bedienen viaeentouchpad, om het nog even gekker te maken! 

Langdurige en betrouwbare werking 

De lamellen zijn gemaakt van corrosiebestendig aluminium enroestvrijstaalvan maritieme kwaliteitengaranderen daardoor een langdurige en betrouwbare werking. Tegelijkertijd bieden ze eennautischeesthetiek die stevig geworteld zit in de bedrijfsfilosofie van TUUCI. De lamellen kunnenwordenafgewerkt metTUUCI’sexclusieveAluma-TEAK™ finishes of weerbestendige poedercoatkleuren.Extra opties voor de EquinoxCabanazijn geïntegreerde verwarming,LED-verlichting, USB-punten enverscheideneconfiguraties wat betreft het zitgedeelte.Zo kan jij je buitenverblijf met louvredak compleet naar maat en smaak laten samenstellen. Wij zijn in ieder geval helemaal enthousiast! 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: TUUCI

____

Meer projecten bekijken van TUUCI?


Buitenverblijf, TUUCI, The Art Of Living 

TUUCI


“Since our business is all about enjoying the outdoors, it’s no secret that we love and respect the environment.

__
Meer informatie over TUUCI?