Geautomatiseerde aangename klimaatbeheersing met een domoticasysteem  

Prowork

Lekker wonen is lekker genieten. Proef en geniet van de modernste technieken, zoals geautomatiseerde klimaatbeheersing. Ook in de keuken, het is de plek waar alles samenkomt, waar je de dag deelt en samen ontspannen geniet. Vergezeld van de juiste verlichting, geheel automatisch, creëer je samen de heerlijkste menu’s. Welkom in de excellente keuken, waar unieke totaaloplossingen geserveerd worden op een bedje van liefde, met kwaliteit en passie bereid.   

Technische ingrediënten  

Het recept om smaakvol te wonen, is een thuis creëren waarbij diverse technische ingrediënten op één bord smakelijk samenkomen tot veel méér dan een comfortabel geheel. De keuken met domotica is een lust voor het oog en is beslist een heerlijke voorbereiding op lekker wonen. Conditioneer elke ruimte met geautomatiseerde, aangename klimaatbeheersing en geniet ondertussen van een ritmische noot.   

Geautomatiseerde klimaatbeheersing  

Het is een voorproefje hoe het kan worden. De excellente menu’s bepaal jij. Je bent dus zelf de baas over de bediening. Prowork begeleid je in de mogelijke menu’s, tot aan het daadwerkelijke installatiewerk toe en zelfs daarna.  Samen met jou zorgt Prowork dat het gekozen menu gegarandeerd smaakt. Kwaliteit en met zorg bereid. Een basismenu, meerdere gangen of liever de absolute crème de la crème? Domotica mag je proeven, voelen en ervaren. Of laat je verrassen door het ‘menu van de chef’, en geniet van een totaalbeleving.

Klimaatbeheersing, klimaatbeheersing met domotica, Prowork, The Art of Living

Zelf domotica zien én ervaren? 

Prowork is al jarenlang dé specialist in domotica oftewel huisautomatisering. Daarnaast is Prowork ook een expert op het gebied van audiosystemen, thuisbioscopen en de integratie van beveiliging in en om een woning. Ze maken een woon- of werkomgeving aangenamer, comfortabeler, veiliger en energiezuiniger dankzij slimme technieken. Zelf domotica ervaren? Bezoek een van de Experience Centers van Prowork in Bladel of Berlicum. In deze Experience Centers zie je een mooi mix van intelligente technieken. Beleef bovendien ‘streaming audio’ tot en met allesomvattende oplossingen voor het aansturen van verlichting, klimaat, beeld en geluid.  

Editor: Media Team

Datum: 08-05-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Prowork