Spannend interieur met lederen bekleding

Alphenberg

In een kleinschalige villawijk staat een grandioos huis, waar de bewoners erg van genieten. Strakk Interieur heeft het ontwerp van de inrichting voor zijn rekening genomen. Zij zijn al jaren maatwerk specialist voor kwalitatieve, hoogwaardige interieurs. Het ontwerp, maatwerkmeubilair, kleurenpalet en de materiaalkeuze nemen zij voor hun rekening. Waardoor ze keer op keer een bijzonder totaalconcept weten te realiseren. Ook deze keer wisten ze de bewoners te verrassen met een warm, stijlvol en gedurfd interieur. Lederen bekleding van Alphenberg, een haard en chique kleuren creëerden samen een smaakvolle inrichting.

Lederen bekleding, materiaalgebruik, Alphenberg

Verscheidene materialen

De mooiste ruimte van deze villa is toch wel de living. Verscheidene materialen weten elkaar op een interessante wijze te versterken. Er werd gekozen voor een lichtgrijze vloer, stoelen met zachte stoffen, die op suède lijken, en lederen bekleding. De gashaard werd bekleed met chocoladebruin buffelleer met een caiman print. Dit is een unieke combinatie van materialen die je waarschijnlijk nog niet eerder zag. Toch voegen alle materialen iets toe aan het totaalbeeld van het interieur. Daarnaast zorgt de bewuste keuze van kleuren ervoor dat het toch een samenhangend geheel wordt.

Lederen bekleding, materiaalgebruik, Alphenberg

Meer over Alphenberg

De lederen bekleding rondom de gashaard nam Alphenberg voor zijn rekening. Het bedrijf staat bekend om zijn bijzondere lederen toepassingen. Een keukenblad van leer, lederen trapbekleding of een leren vloer, Alphenberg levert het allemaal. Zij willen dan ook uitdragen dat de mogelijkheden met leer eindeloos zijn. Om tot de mooiste resultaten te komen gaat het deskundige team van Alphenberg in overleg met hun klanten om te ontdekken wat hun wensen zijn, waarna mogelijke toepassingen ontworpen en toegelicht zullen worden. Gaat de klant hiermee akkoord, dan neemt Alphenberg ook de plaatsing, afwerking en het onderhoud voor hun rekening. Waardoor de beste kwaliteit gegarandeerd wordt en je lang van jouw producten kunt genieten!

Editor: Celine Jacobs

Datum: 22-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Studio Bourgeat