Geef saaie ruimtes nooit op, Xi Art, Kunst, Art, the art of living

  • Xiart
  • Cartografenweg 20a
  • 5141 MT Waalwijk

Geef saaie ruimtes een touch-up met deze kunst | Xiart

Bij het aankleden en stylen van ons interieur pakken we vaak eerst ruimtes zoals de woonkamer en slaapkamer aan. Maar waarom zien we ruimtes zoals de keuken en het toilet over het hoofd? Mis je een fijne sfeer in deze ruimtes, maar kun je er niet goed de vinger op leggen wat er dan precies mist? Is het een net te leeg hoekje of mis gewoon wat kleur? Wellicht ontbreekt er een blikvanger? Met deze wanddecoratietips over kunst aan de muur van Xiart tover je deze ruimtes binnen no time om tot gezellige ruimtes!

De hal

Ook de hal staat vaak niet bovenaan onze prioriteitenlijst en wordt al snel een rommelhok vol tassen, schoenen en andere spullen. Maar echt, daar wordt de sfeer niet beter van! De hal heeft meestal een beperkte ruimte. Het is dan ook belangrijk om deze ruimte slim in te richten. Kies bijvoorbeeld voor een levendig plexiglas kunstwerk aan de muur om de hal op te fleuren en tegelijkertijd meer diepte te creëren.

Geef saaie ruimtes nooit op, Xi Art, Kunst, Art, the art of living

De keuken

Ook de keuken wordt vaak vergeten tijdens de interieurstyling. Toch brengen we hier veel tijd in door. Passende wanddecoratie kan dan ook een groot verschil maken in de sfeer van deze ruimte. Een smakelijk kunstwerk maakt jouw keuken niet alleen kleurrijker, maar geeft ook inspiratie voor het decoreren van je eten en zorgt voor een wereldse uitstraling in je interieur. Kies bijvoorbeeld voor opvallende foto-art met verschillende kruiden, fruit- of koffiesoorten of geef je interieur meer flair met een kunstwerk met oesters.

Geef saaie ruimtes nooit op, Xi Art, Kunst, Art, the art of living

Het kantoor

Hoe meer jij je thuis voelt op je werkplek, hoe lekkerder je kunt werken. Dat betekent dat je creatiever bent en effectiever werkt. Een personal touch zorgt voor een vertrouwd en veilig gevoel. Kies op je (thuis)werkplek dan ook voor een decoratie-item dat jou inspireert. Dit kan bijvoorbeeld de skyline van New York zijn, een abstract kunstwerk met jouw lievelingskleuren of een dier dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Geef saaie ruimtes nooit op, Xi Art, Kunst, Art, the art of living

Het toilet

Het toilet is natuurlijk niet de meest spannende ruimte. Het is net als de hal vaak een kleine ruimte, wat het lastig maakt om hier iets leuks van te maken. Het toilet is naast het kleinste kamertje ook een plek om even een rustmoment te pakken. Om jouw toilet op een eenvoudige manier vorm te geven, is het gebruik van wanddecoratie een goede en eenvoudige oplossing. Creëer bijvoorbeeld een serene sfeer met prachtige natuurfotokunst of kies een meer levendig kunstwerk om de ruimte up te spicen.

Geef saaie ruimtes nooit op, Xi Art, Kunst, Art, the art of living

 

De tuin/ het balkon

Wil je bijvoorbeeld jouw veranda of balkon opfleuren? Creëer dan een tropische sfeer met wanddecoratie van palmbomen. Ook fotokunst van exotische dieren en uitgestrekte stranden zorgen voor een echte zomerse vibe in je eigen achtertuin. Of fotokunst van exotische dieren en uitgestrekte stranden deze zorgen ook voor een echte zomerse vibe in je eigen achtertuin.

Geef saaie ruimtes nooit op, Xi Art, Kunst, Art, the art of living

Fotokunst is modern, levendig en bovendien vaak beter betaalbaar dan een schilderij. Met fotokunst op plexiglas creëer je eenvoudig meer diepte in je ruimte en met dibond fotokunst ben je verzekerd van optimale helderheid en intensiteit. Er is altijd wel een foto-art die bij jouw interieur wensen past. Ben je geïnspireerd geraakt en wil je graag een of meerdere ‘saaie’ ruimtes aanpakken? Bekijk dan het gehele foto-art assortiment van Xiart en geef je interieur eenvoudig een trendy touch-up!

____

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Xiart

____


____

Meer projecten bekijken van Xiart?