Geen taatsdeur, maar een scharnierdeur verleent toegang tot wijnkelder

Blecks Stalen Deuren

Vorig jaar werd dit prachtige project opgeleverd. Een luxe wijnkelder met een mooie stalen pui. De pui heeft een eenvoudig symmetrisch ontwerp maar voldoet zeker aan alle wensen van de opdrachtgevers. Sterker nog, het design van de deur is esthetisch hoogwaardig. Door de symmetrie ontstaat een eenheid tussen de ruimte en het design, waardoor alles klopt. De dubbele deur lijkt in eerste instantie op een taatsdeur, maar niets is minder waar. De pui bestaat uit een dubbele scharnierdeur met aan beide zijden zichtlijnen. Waardoor de deur van Blecks Stalen Deuren niet alleen prachtig, maar ook erg functioneel is. 

Taatsdeur, wijnkelder, glas, zwart frame, the art of living

Duidelijk idee 

Vanaf het begin af aan was het voor de opdrachtgever duidelijk. De pui die in wijnkelder zou komen moest van glas en staal gemaakt worden. Op deze manier komt er voldoende licht naar binnen en krijgt de ruimte meteen een robuuste en stoere uitstraling. Al helemaal omdat in de wijnkelder verder vooral hout werd gebruikt. Een materiaal dat erg goed staat bij staal. Met dit idee ging men bij Blecks Stalen Deuren aan de slag om een mooi ontwerp te creëren. Een geweldige voorzet waardoor de opdrachtgever hem alleen nog maar in hoefde te koppen.  

Fijne samenwerking 

Doordat de opdrachtgever een tevreden klant van Blecks Stalen Deuren tegenkwam, bij wie zij een taatsdeur onder de trap hadden gemonteerd, koos hij ervoor om met hen in zee te gaan. Er kon snel een afspraak gemaakt worden en nadat Blecks Stalen Deuren twee keer was langsgekomen was het al geregeld en zat de deur er al in. De opdrachtgever spreekt dan ook over een fijne samenwerking met een jong bedrijf dat beschikt over een fijne mentaliteit.  

Over Blecks Stalen Deuren 

Blecks Stalen Deuren is producent van blikvangers. Een taatsdeur, een scharnierdeur, een dubbele of enkele deur, zij leveren het allemaal. De stalen deuren van Blecks zorgen voor voldoende lichtinval met een unieke ambiance. De deuren zijn dan ook echte eyecatchers voor in ieder interieur.  

Editor: Media team

Datum: 06-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Blecks Stalen Deuren