Gelijkvloerse nieuwbouw villa vol verrassingen

Bouwbedrijf van Dinther

Deze gelijkvloerse nieuwbouw villa weet bij een eerste aanblik al te betoveren. Dit komt doordat de woning in verschillende opzichten uniek is en keer op keer weet te verbazen. Van Dinther heeft dan ook wederom prachtig werk geleverd. De ambachtelijke vaardigheden van het bedrijf worden gecombineerd met de meest innovatieve bouwtechnieken, waardoor dit droomhuis werkelijkheid is geworden. Van Dinther is dan ook de perfecte partner voor het bouwen van jouw woondroom. Door hun oog voor perfectie, gedrevenheid en ervaring is het bedrijf toonaangevend op het gebied van exclusieve villabouw.  

Nieuwbouw, Architectuur, Bouwbedrijf van Dinther, The Art Of Living

Moderne architectuur 

De moderne architectuur is het eerste dat opvalt wanneer je aankomt bij deze schitterende nieuwbouw. De voorkant is relatief gesloten en kent een strakke vormgeving. De entree springt eruit, dit komt doordat het raam en de voordeur op stijlvolle wijze omlijst worden. Ook het halve ronde dak weet de aandacht te trekken en lijkt in niets op wat je al eerder zag. Aan de achterzijde opent de villa zich om zo het fantastische buitengebied te betrekken bij het ontwerp. De grote raampartijen bieden een waanzinnig panoramisch uitzicht en maken het mogelijk voor daglicht om tot diep in de woning binnen te treden.  

Nieuwbouw, Architectuur, Bouwbedrijf van Dinther, The Art Of Living

Hedendaags comfort  

Binnenin is de woning voorzien van alle hedendaags comfort. De ruimtes ogen groot en open, er is enkel gewerkt met hoogwaardige materialen en het geheel roept een rustgevende sfeer op. Het is dan ook heerlijk wonen in deze nieuwbouw. Iets wat absoluut benoemwaardig is, is het binnenzwembad. Het royale zwembad nodigt uit er een duik in te nemen en biedt op warme dagen verkoeling. De glazen wand is volledig te openen waardoor het hele jaar door gebruik gemaakt kan worden van het indrukwekkende zwembad.  

Nieuwbouw, Architectuur, Bouwbedrijf van Dinther, The Art Of Living

Totaalconcept  

Dat dit waanzinnige totaalconcept realiteit werd is geen toeval. Van Dinther zit al jaren in het vak en wist de perfecte vertaalslag te maken van de wensen van de opdrachtgevers naar een woning die op werkelijk alle vlakken weet te verrassen. 

Nieuwbouw, Architectuur, Bouwbedrijf van Dinther, The Art Of Living

Editor: Media Team

Datum: 28-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living