Moresenz, Morelight, gemakkelijk domotica systeem, eigen interieur

  • Moresenz
  • Arkerpoort 4
  • 3861 PS Nijkerk

Gemakkelijk domotica systeem in eigentijds interieur | Moresenz 

Deze landelijke woning heeft een authentieke uitstraling, maar wanneer je binnenstapt bevind je je in een stoer en eigentijds interieur. Moresenz heeft de verlichting in deze woning gerealiseerd. Dit is aangesloten op een gemakkelijk domotica systeem.  

Mooi samenspel

Het stoere en eigentijdse interieur bevat een combinatie van gewaagde kleuren en robuuste houtelementen. Samen met de stijlvolle inrichting zorgt dit voor een mooi samenspel. De gebruikte materialen en kleuren geven naast een stoer uiterlijk ook warmte en sfeer aan het huis. De landelijke uitstraling van het exterieur is dan ook terug te vinden in het interieur van de woning.  

Optimaal gemak

Naast het kleur- en materiaalgebruik die sfeer brengen aan de woning, zorgt ook de verlichting voor sfeer in huis. Moresenz heeft deze verlichting geleverd en aangesloten. Door het installeren van een gemakkelijk domotica systeem kun je via één druk op de knop de sfeer in huis aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld van warm wit naar sfeervol rood gaan in enkele seconden.  

Moresenz, Morelight, gemakkelijk domotica systeem, eigen interieur

Kwaliteit geluid

In deze woning kan er niet alleen genoten worden van het optimale gemak wat het domotica systeem met zich meebrengt. Ook de optimale kwaliteit van geluid draagt bij aan het woongenot. Moresenz heeft namelijk ook krachtige Bowers & Wilkins speakers geleverd. Het resultaat? Een echt totaalpakket van verlichting, audio en domotica in één! 

Moresenz, Morelight, gemakkelijk domotica systeem, eigen interieur

  

Tekst: Silke van de Geijn
Fotografie: Moresenz

____

moresenz

____

Meer projecten bekijken van Moresenz?