Geniet elke dag van een rustgevende leefomgeving met domotica

Prowork

Prowork is al meer dan vijfentwintig jaar dé specialist als het aankomt op domotica oftewel huisautomatisering. Door jouw woning uit te rusten met de meest moderne technieken geniet je elke dag van een rustgevende leefomgeving. De totaaloplossingen van Prowork bieden talloze mogelijkheden: van verlichting en klimaatbeheersing tot aan veiligheid, inbraakbeveiliging, audio, video, home-cinema en zelfs tuinberegening.  

Stel je eens voor.. 

De zon schijnt en de zonwering stelt zich automatisch in. De woning heeft een aangename temperatuur, een zuiver leefklimaat en slim energiebeheer. Zodra de zon ondergaat wordt verlichting automatisch geactiveerd. Accu’s worden automatisch opgeladen zonder dat jij daarover hoeft na te denken. Ontspan, jij hebt de regie. Met je tablet of smartphone regel jij het contact. Met de moderne domotica technieken kun jij dit allemaal realiseren voor jouw woning. En het gaat verder dan dat. Niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis is deze luxe en comfort zichtbaar en voelbaar. Slimme technieken regelen bijvoorbeeld de temperatuur, de verlichting en het roldek van je buitenzwembad.  

Domotica, luxe en comfort, Prowork, The Art of Living

Prowork levert maatwerk 

Jij hebt de regie in handen. Prowork realiseert maatwerk oplossingen door te luisteren naar jouw wensen en behoeften. Door ruime ervaring kan Prowork je met hun expertise helpen met het maken van bepaalde keuzes. Zo ontstaat er een goede balans tussen wonen, werken én leven. Daarnaast is Prowork een expert op het gebied van audio en video: van thuisbioscopen tot audiosystemen. De slimme totaaloplossingen van Prowork bieden maximale mogelijkheden om optimaal te wonen, werken én leven.  

Ervaar de wereld van domotica zelf 

In Bladel kun je de demowoning in het Experience Center bezoeken om zelf de prachtige mix van slimme technieken te ervaren. Beleef de wereld van domotica zelf: van de oplossingen voor het aansturen van verlichting tot aan ‘streaming audio’. Of bezoek de showroom bij Culimaat High End Kitchens in Berlicum.  

Editor: Media team

Datum: 02-07-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Imca van de Weem