Geniet ook in de winter van een buitenkeuken

CUBIC Outdoor

Wanneer het mooi weer is brengen we graag veel tijd buiten door. We zitten buiten met vrienden, lezen er een goed boek of eten buiten. Maar als je nog meer van het buitenleven wil genieten is een luxe buitenkeuken absoluut het overwegen waard. Met een buitenkeuken kun je de voorbereidingen van een heerlijke maaltijd ook in de tuin uitvoeren, zo hoef je niets te missen. De prachtige KITCHEN IN A CUPBOARD en de BAR IN A CUPBOARD van CUBIC Outdoor Living zijn dan ook een heuse toevoeging aan iedere buitenruimte. We vertellen je er graag nog veel meer over.  

Bestand tegen alle weersomstandigheden 

De prachtige KITCHEN IN A CUPBOARD en de BAR IN A CUPBOARD zien er niet alleen fantastisch uit, maar zijn ook gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. De fronten en het frame bestaan bijvoorbeeld uit CUBIC-hout dat waterresistant is. Hierdoor vervormen de buitenkeuken en bar niet wanneer het koud, warm of nat is buiten. Daarnaast biedt CUBIC Outdoor de mogelijkheid om te kiezen uit werkbladen van natuursteen of keramiek. Ook deze materialen garanderen een lange levensduur en optimaal genot. Een groot voordeel van deze producten is echter niet alleen dat de buitenkant mooi blijft, maar ook dat de binnenkant goed beschermd is. De lades en kasten worden niet nat of vies en dat is wel zo prettig.  

Buitenkeuken in de winter 

De weersbestendigheid van KITCHEN IN A CUPBOARD en de BAR IN A CUPBOARD zorgen ervoor dat ze niet alleen tijdens de warme zomermaanden buiten kunnen blijven staan of gebruikt kunnen worden. Maar ook wanneer het winter is, zijn ze een heuse toevoeging aan de buitenruimte. Hang mooie sfeerverlichting op, kijk of je heaters neer kunt zetten, zorg voor een open vuur en bereid de heerlijkste maaltijden in jouw eigen buitenkeuken. Met de producten van CUBIC Outdoor is een bijzonder winters, of kerst-, diner is altijd binnen bereik.  

Editor: Media Team

Datum: 30-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: CUBIC Outdoor