Geniet van de herfst met een domotica systeem

Prowork

We kunnen er niet meer omheen, de herfst heeft zijn intrede gedaan. Het weer wordt guur, de bladeren vallen uit de bomen en we voelen steeds meer de behoefte om tijd binnen door te brengen. Stel je voor dat je na een dag hard werken thuiskomt in een warm huis, dat de verlichting al aanstaat en de gordijnen gesloten zijn om inkijk te voorkomen. Hoe krijg je dit voor elkaar? Door te kiezen voor domotica natuurlijk! Bij Prowork ben je aan het juiste adres om jouw woning helemaal klaar te maken voor de koudere dagen. Zij helpen je graag met de installatie van een domotica systeem, waardoor jij op afstand alle elektronische apparatuur in en rondom huis al op voorhand kunt bedienen.  

Domotica, interieurontwerp, Prowork, The Art Of Living

Energie besparen 

Dat het buiten kouder wordt betekent dat we binnen weer gaan stoken. Natuurlijk wil je dan wel keuzes maken die zo duurzaam mogelijk zijn. Kies er daarom voor om jouw verwarming en thermostaat aan het domotica systeem te verbinden. Zo kun je precies instellen wanneer de verwarming aangaat, wanneer hij automatisch uit moet gaan en welke kamers je verwarmt. Zo bespaar je energie en zorg je voor een aangenaam binnenklimaat.  

Domotica, interieurontwerp, Prowork, The Art Of Living

Thuisbioscoop 

Ook een heerlijke thuisbioscoop is fantastisch tijdens de koude maanden. Je hoeft de deur niet uit en kunt gezellig samen met vrienden of familieleden jouw favoriete films kijken. Je geniet in een thuisbioscoop van het beste beeld, een uitmuntende audio-installatie en stoelen waar je heerlijk in wegzakt. Het biedt optimaal comfort.  

Domotica, interieurontwerp, Prowork, The Art Of Living

Beveiliging  

Dat de dagen kouder worden betekent ook dat ze korter zijn en dus dat het eerder donker wordt. Geeft dit een onveilig gevoel, dan kun je Prowork inschakelen om een beveiligingssysteem te installeren. Ongewenst bezoek wordt vastgelegd op camera en je hebt zelfs de mogelijkheid om te kiezen uit een waarschuwingssignaal dat luid uit de speakers rondom het huis klinkt wanneer iemand jouw terrein betreedt. Ook dit is de koppelen aan het domotica systeem, waardoor je altijd en waar jij je ook bevindt kunt zien wat er thuis gebeurt.  

Editor: Media Team

Datum: 03-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Prowork