Geniet van heerlijke comfortwarmte met de HEATSTRIP

HEATSTRIP

In een wereld waarin duurzaamheid en energiebesparing een steeds belangrijkere rol gaan spelen hebben we ook behoeften aan energiezuinige oplossingen met betrekking tot verwarmingssystemen. Een innovatief systeem dat aan al deze voorwaarden voldoet is de HEATSTRIP. We lichten dit product dan ook graag wat verder uit en laten je op verschillende vlakken kennis maken met het kunnen van deze unieke terrasverwarming.

Terrasverwarming, buitenleven, HEATSTRIP, The Art Of Living

Hoe werkt de HEATSTRIP? 

HEATSTRIP is dus een geavanceerd verwarmingssysteem dat ontworpen werd om doelgericht te kunnen verwarmen en zo efficiënt te kunnen leveren. Bijzonder aan HEATSTRIP is het gegeven dat, in tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, niet de lucht wordt verwarmd, maar mensen en objecten. Dit gebeurt op basis van infraroodstraling. Dit zijn onzichtbare golven die warmte overdragen zonder de lucht er omheen te verwarmen. Wanneer de terrasverwarming wordt ingeschakeld zullen de mensen en objecten in zijn omgeving de warmte direct absorberen waardoor de warmte meteen te voelen is. Dat is pas genieten! 

Energiezuinig verwarmen 

Het grootste voordeel van deze verwarmingsmethode, is dat de manier van verwarmen erg energiezuinig is. De lucht wordt niet verwarmd en daardoor wordt geen onnodige warmte verspild. Dit zorgt ervoor dat de HEATSTRIP minder energie verbruikt dan conventionele verwarmingssystemen. Bovendien zijn enkele terrasverwarmers ook voorzien van ingebouwde timers en warmteregelaars, waarmee je de verwarming kunt aanpassen naar jouw behoeften en zo nog meer energie kunt besparen.  

Geschikt voor vele toepassingen 

Een andere fijne bijkomstigheid van de HEATSTRIP is dat er met precisie wordt verwarmd. Omdat het product directe warmte biedt aan specifieke objecten, kun je precies daar waar nodig verwarmen. Hierdoor is de HEATSTRIP niet alleen geschikt als terrasverwarming, maar voor binnentoepassingen. Met de HEATSTRIP creëer je in een handomdraai een fijn terras, een comfortabele werkplek of een aangenaam, sfeervol restaurant. Het is dan ook absoluut het overwegen waard.  

Editor: Media Team

Datum: 26-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: HEATSTRIP