Buitenleven, van Beem Buitenleven, loungeset, buitenkeuken

  • Van Beem Buitenleven
  • IJweg 177a
  • 1161 EW Zwanenburg

Geniet van het buitenleven | Van Beem Buitenleven

Nu de zomer in volle gang is, willen we met z’n allen optimaal genieten van het buitenleven. De tuin is dan een plek waar veel tijd doorgebracht wordt. Fijne tuinmeubelen, een zonwering, een zwembad of een buitenkeuken kunnen bijdragen aan het creëren van jouw droomtuin. Om meer te genieten van het buitenleven is een ritje naar Zwanenburg zeker de moeite waard. Omringd door akkervelden, in een verbouwde kwekerij, heeft Van Beem  Buitenleven  een 10.000M2 showroom met voorbeeldtuinen, overkappingen,  tuinmeubelen, buitenkeukens,  zonwering  en  zwembaden. 

Buitenleven, van Beem Buitenleven, loungeset, buitenkeuken

Overkappingen

Een product dat veel te zien is in de showroom, zijn de aluminium overkappingen die geheel naar wens zijn samen te stellen. Van een glazen- of een kunststof dak, een oprolbaar doekdak tot aan een harmonica- of lamellendak. Om er ook op de koude dagen en in de wintermaanden te kunnen vertoeven is het mogelijk om met wanden de buitenruimte af te sluiten. Zo kun je vier seizoenen per jaar genieten van het buitenleven.

Buitenleven, van Beem Buitenleven, loungeset, buitenkeuken

Buitenkeuken

Naast dat een overkapping een echte musthave is voor op het terras hoort een buitenkeuken ook in dit rijtje thuis. Hoe heerlijk is het om de lekkerste gerechten te bereiden in de buitenlucht onder het genot van een hapje en drankje. Alle buitenkeukens zijn modulair en met inbouwelementen geheel zelf samen te stellen. Daarbij is er de keuze om gerechten te bereiden op elektrische, op houtskool of op gas barbecues. Om de aankleding van het terras helemaal af te maken kun je kiezen voor exclusief buitenmeubilair. Kleed je tuin aan met een buitenvloerkleed, sierkussens of buitenverlichting en creëer de sfeer van een woonkamer in de buitenlucht.

Buitenleven, van Beem Buitenleven, loungeset, buitenkeuken

Showroom

Alles voor het buitenleven beleef je tijdens een bezoek aan de showroom. Je kunt jouw complete tuinproject uit handen geven en wordt van A tot Z ontzorgd. De adviseurs van Van Beem beschikken over productkennis, denken mee en laten de mogelijkheden zien. Het eigen montageteam zorgt voor een vakkundige installatie, waarna je tevreden plaats kunt nemen in jouw vernieuwde buitenomgeving. Het genieten van het buitenleven kan beginnen!

 

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie: Van Beem Buitenleven

____

Logo

____

Meer projecten van Van Beem Buitenleven bekijken?