Genieten op het terras in eigen tuin

Borek

Lekker weer op komst. Dat betekent dat het weer tijd is voor ontbijtjes op het terras in eigen tuin, die aan het eind van de dag plaats maken voor sfeervolle diners. In een dergelijke setting mag een goede tuinset natuurlijk niet ontbreken. Het Nederlandse outdoormerk MAX & LUUK ontwerpt en fabriceert unieke outdoor accessoires die in elke tuin passen. Het label maakt onderdeel uit van het assortiment van Borek, een outdoor furniture merk met een groot assortiment aan mooie producten van hoogwaardige kwaliteit.

Terras - Borek, Tyler, the art of living

Terras musthaves

De Tyler set van MAX & LUUK maakt ongetwijfeld indruk op jouw terras of veranda. Het duurzaam aged, teakhouten onderstel heeft een klassieke look met een eigentijdse twist. Het ultieme zitcomfort dat deze robuuste modules bieden zijn overigens van alle tijden. In combinatie vormen de corner-, midden- en eiland modules van MAX & LUUK een ware lounge opstelling.

Terras - Borek, Tyler, the art of living

Comfort alom

De comfortabele zithoogte en de hoge rugzitten bieden de perfecte ondersteuning. Ook voor je schouderlijn. Dat maakt de set een ergonomisch verantwoorde keuze. Het camelkleurige, ambachtelijke rope past zich moeiteloos aan aan jouw exterieur. De royale, safarikleurige geven je het gevoel dat je je op een geweldige, Afrikaanse Lodge bevind. Helaas is dit geluk niet aan iedereen weggelegd, maar dat gevoel kun je natuurlijk ook in ‘huis’ halen. Want; ook tijdens een Nederlandse zomer is de Tyler set een ware lust voor het oog.

Terras - Borek, Tyler, the art of living

Meer over MAX & LUUK

MAX & LUUK is een sophisticated outdoor furniture merk. Trendy accessoires zijn, anno 2022, een must om het verschil te maken in jouw tuin. De collectie van MAX & LUUK bestaat uit verschillende design items die je tuin een moderne, maar sfeervolle touch geven. De kickstart voor de zomer als je het ons vraagt.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 16-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Borek