Genieten van de buitenruimte met een bartafel set

SUNS Tuinmeubelen

Breng je buitenleven naar een nieuwe hoogte. Kies voor high dining & wining! Een bartafel set is een aanstekelijke nieuwe trend in outdoor living. En niet voor niets, want deze opstelling plaats je gemakkelijk overal en geeft je meteen het zomeravond-clubgevoel.

Bartafel, buitenruimte, SUNS Tuinmeubelen

Overal

SUNS heeft van ultiem ontspannen zijn levenswerk gemaakt. In de ruime collectie tuinmeubelen en outdoor accessoires, nemen de high dining producten een speciale plaats in. Handig, sfeervol én uitstekend toe te passen in de wat kleinere buitenruimte zoals een balkon of patio.

Warm en sfeervol

De bartafel vormt de basis. Je kiest bij SUNS voor een ronde of vierkante 4-persoons of een rechthoekige tafel waar je 6 tot 8 personen aan kwijt kunt. SUNS biedt bartafels met solide frame uit industrieel aluminium en een warm teakhouten tafelblad. Als special biedt SUNS ook een bartafel met geïntegreerde vuurplaats. Hoe sfeervol wil je het hebben? De SUNS Monte-Vari is verkrijgbaar in diverse maten en het vuur brandt veilig en gemakkelijk op een overal verkrijgbare gasfles.

Bartafel, buitenruimte, SUNS Tuinmeubelen

Comfortabel borrelen

Aan een bartafel kun je natuurlijk uitstekend staan, maar kunnen zitten is ook fijn. Naast de meer standaard barkrukken, biedt SUNS zitgelegenheid met meer comfort. Neem nu de oogstrelende Nappa Barchair. Dit is eigenlijk een kleine fauteuil op een hoog solide frame. De hoogwaardige touwwerk zitting zorgt voor uitstraling en zitcomfort.

 

Editor: Media team

Datum: 06-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: SUNS Tuinmeubelen