Genieten van een luxe interieur

Hubbers Interieurmakers

Op de plek waar ooit een koelhuis stond, gelegen aan de bruisende jachthaven van Den Haag, schittert sinds kort een hoogwaardig wooncomplex. Het project, dat de toepasselijke naam Coolhouse draagt, herbergt diverse state-of-the-art appartementen, waaronder een penthouse met meer dan 300 m2 aan woonoppervlakte. De bewoners wensten een high-end woonsfeer, die naadloos aansluit bij de mondaine uitstraling van de omgeving. In samenwerking met Hubbers interieurmakers, verantwoordelijk voor de realisatie van het vaste interieurmaatwerk, zetten zij een werkelijk fantastisch resultaat neer, waarmee het woongenot naar het allerhoogste niveau is getild.


Maatwerkelementen

Luxe interieur, Hubbers Interieurmakers, leefkeuken, The Art of Living

Woning met allure

Bij binnenkomst in het penthouse waan je je direct in on-Nederlandse sferen. De combinatie van met zorg gekozen, rijke materialen, warme tinten en prachtige maatwerkelementen, wekt het idee van een luxe vijfsterrenhotel. Dit gevoel wordt versterkt door het spectaculaire panorama-uitzicht, waardoor de woning nog meer allure heeft gekregen


Verdieping

Luxe interieur, Hubbers Interieurmakers, leefkeuken, The Art of Living

Schitterende eenheid

Met de keuze voor rijke materialen zoals notenhout, marmer en messing accenten, en een strakke vormentaal met dito afwerking, is perfect beantwoord aan de woonwensen. Zo vinden we in de smaakvolle entree, living en leefkeuken prachtige maatwerkkasten en prijken hier twee schitterende tv/haard-meubels. Ook zijn de sanitaire ruimtes verrijkt met custom wastafelmeubels. Maar het kopstuk wordt gevormd door de waanzinnige walk-in-closet met centraal geplaatst eiland in de mainsuite. Het consistente gebruik van alle materialen, tinten en vormen creëert een schitterende eenheid, die de perfecte plek biedt om van het leven te genieten.

Editor: Media team

Datum: 12-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten geschreven voor Hardcoverboek 2022

Fotografie: Jaro van Meerten