Genieten van een overdekt zwembad tijdens warme zomerdagen   

Elzen Zwembaden

Het zwembad is de blikvanger in dit unieke project. Een indrukwekkend staaltje vakmanschap dat tot stand kwam dankzij de nauwe samenwerking tussen architect Tom Kneepkens, de opdrachtgever en vakmensen die streven naar niets minder dan perfectie. Dit overdekte zwembad overstijgt de gebruikelijke functie als zwemgelegenheid: het is een kunstwerk op zichzelf 

Intensieve samenwerking zorgt voor harmonie tussen vorm en functie

De nauwkeurige plaatsing van het zwembad is perfect in lijn met het verfijnde tegelwerk. De aandacht voor detail in dit project wordt hierdoor onderstreept. Dit is het resultaat van het intensieve overleg tussen de architect, opdrachtgever en onderaannemers, waardoor een perfecte balans tussen vorm en functie wordt bereikt.

Overdekt zwembad: een oase van luxe en ontspanning

Het buitenzwembad is omgeven door groen en stijlvolle architectuur en maakt van de tuin een oase van luxe en ontspanning. Deze sfeer wordt versterkt door de comfortabele ligstoelen naast de zwembadrand. Het overdekte zwembad biedt het beste van twee werelden: de vrijheid van buitenzwemmen en de beschutting van een overkapping. Dit unieke zwembadconcept combineert het genot van buiten zijn met het comfort van bescherming tegen de zon en andere weersomstandigheden. Dankzij zijn veelzijdigheid en gemak is het overdekte buitenzwembad een moderne oplossing voor iedereen die van het buitenleven houdt.

Een knap staaltje techniek: wegwerking van de doordachte nisconstructie

Een opvallend aspect van het overdekte zwembad is de slimme nisconstructie. De constructie is naadloos weggewerkt met een speciale plaat. Hierdoor gaat geen ruimte verloren en kan het zwembad volledig benut worden zonder consessies te doen aan het oppervlak. Deze technologische prestatie sluit perfect aan bij de hoge standaard van het vakmanschap van Tom Kneepkens.

Beste van twee werelden: esthetisch en functioneel

Het besluit om een compacte bloktrap te combineren met een zitplateau is niet alleen een esthetische toevoeging, maar nodigt ook uit om ultiem te ontspannen. Dit maakt het zwembad meer dan alleen een recreatieve gelegenheid. Het dient als een rustgevend toevluchtsoord waarbij sociale interactie centraal staat.

Editor: Media Team

Datum: 22-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Elzen Zwembaden