Genieten van extra ruimte met een glazen overkapping

Metalura

Heb je de behoefte om even helemaal tot rust te komen? Dan zou je kunnen kiezen voor een glazen overkapping. Deze zorgen er namelijk voor dat je heerlijk beschut kunt zitten achter een glazen schuifwand terwijl je nog steeds kunt genieten van het buitenleven. Metalura ziet hier ook de voordelen van in en produceert glazen overkappingen. We vertellen je er graag meer over.  

Een extra vertrek 

Een glazen overkapping is een mooie, comfortabele ruimte met veel glas, waardoor royaal licht de ruimte weet te betreden. Het is dus een schitterend ruim opgebouwd vertrek, dat dient als extra ruimte. Ze zijn in te zetten voor verschillende doeleinden. Maak er bijvoorbeeld een kamer van waar je heerlijk kunt ontspannen of richt hem zo in dat je er met vrienden samen kunt komen. Hiermee hoopt Metalura de grens tussen de binnen- en buitenruimtes te doen vervagen, zodat optimaal van beide genoten kan worden.  

Voor ieder seizoen 

De glazen overkapping van Metalura is geschikt voor ieder seizoen. Op de wat koudere dagen, wanneer het regent of waait, schuif je de glazen wanden dicht en is het er heerlijk en aangenaam. Al helemaal wanneer je er een heater in laat plaatsen. Mochten de dagen wat mooier zijn, dan verwarmen de zonnestralen de ruimte en kun je de wanden gedeeltelijk of helemaal openzetten.  

De specificaties 

De glazen schuifwanden van de overkapping onderscheiden zich door hun uitzonderlijke kwaliteit en de zorgvuldige afwerking. Dankzij het doordachte en transparante design wordt het open effect behouden. Ook wanneer de wanden gesloten zijn. Ze hebben horizontale profielen en zijn te verkrijgen met onderrail. Ook zijn ze in alle RAL-kleuren leverbaar. De glazen wanden hebben een standaard glasdikte van tien millimeter en zijn beschikbaar in een drie-, vijf- of zevenspoor, voor nog grotere openingen in de glazen overkapping. Hiermee behoud je altijd het zicht over de prachtige omgeving.  

Editor: Media team

Datum: 11-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Metalura