Genieten van het balkon middels functionele beglazing

Metalura

De bewoners van een prachtig appartement aan het water, wensten meer gebruik te kunnen maken van hun balkon. Het balkon was open waardoor zij veel last hadden van de wind. Dankzij het balkonglas van Metalura kunnen ze nu de hele dag en tot ’s avonds laat heerlijk op het balkon zitten. Het meest genieten zij van de flexibiliteit die de beglazing hen geeft. Het biedt de nodige extra leefruimte en zorgt voor een fijne connectie met de omgeving. Metalura heeft fantastisch werk geleverd, waar we je graag nog veel meer over vertellen.  

Beglazing, Ramen, Metalura, The Art Of Living

Esthetisch hoogstandje 

Voordelen van de Metalura beglazing zijn de kwaliteit en de mogelijkheden die het draai-/vouwsysteem biedt. Hierdoor is de balkonbeglazing eenvoudig te openen wanneer het weer het toe laat, maar ook makkelijk te sluiten als de temperatuur bijvoorbeeld daalt. Maar naast dat de producten van Metalura erg functioneel zijn, is het balkonglas ook een esthetisch hoogstandje. Het design past volledig bij de uitstraling van het complex, maar ook bij de inrichting van de woning.  

Constructief en oplossingsgericht 

Daarnaast zijn de bewoners ook erg te spreken over het contact met Metalura. Het bedrijf was altijd constructief en oplossingsgericht. Dit uitte zich in een passende oplossing die volledig aansloot bij de wensen van de bewoners. Het houdt in dat een derde van het gehele pand nu is voorzien van beglazing. De opdrachtgevers raadden dan ook iedereen Metalura aan.  

 

Meer over Metalura  

Wie Metalura nog niet zo goed kent vindt het vast fijn om te weten dat het bedrijf de glassystemen volledig zelf ontwikkelt en installeert. Hierdoor is vrijwel alles mogelijk en kun je altijd rekenen op maatwerk. Daarnaast is het een vooruitstrevend bedrijf dat constant in ontwikkeling is. Ze spelen in op de nieuwste trends en hechten veel waarde aan traditionele Hollandse ambacht.  

Editor: Media Team

Datum: 04-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Metalura