Genieten van het buitenleven met de nieuwe loungeset Deauville

Borek Parasols | Outdoor furniture

Het maakt niet uit of je in het bezit bent van een royale tuin of dat je alleen een wat kleiner balkon tot je beschikking hebt, de nieuwe loungeset Deauville van Borek weet iedere buitenruimte te verrijken. Dit komt doordat de set betstaat uit verschillende modules die je kunt combineren op iedere gewenste manier. Bovendien geven de stevige materialen, zoals een aluminium onderstel, een robuuste rope en hoogwaardige kussens, allure aan de buitenruimte. Ze zorgen ervoor dat de loungeset een lange levensduur krijgt, zodat jij lang en optimaal kunt genieten van buitenleven.  

Loungeset, tuinmeubilair, Borek, The Art Of Living

Verschillende opstellingen 

De Deauville-collectie bestaat uit zeven modules die zowel te combineren zijn tot een grote loungeopstelling als tot een compacte opstelling. Kies bijvoorbeeld voor een samenstelling van de loveseat en de chaise lounge of bereid deze verder uit met de hoekmodule. Door dit te combineren met een mooi buitenkarpet, een bijzettafel of een parasol creëer je een heerlijke buitenruimte, waar je graag je tijd doorbrengt.  

Loungeset, tuinmeubilair, Borek, The Art Of Living

Hoogwaardige materialen 

Ronde vormen kenmerken de Deauville-collectie. Op deze manier wilde Borek de loungeset een warme uitstraling geven die ook kenmerkend is voor het hedendaagse interieur. Vanaf alle kanten bezien is de set een lust voor het oog. De Deauville is uitgevoerd in de grijze ropekleur ‘Slate’ en de kwalitatief hoogwaardige kussens zijn te verkrijgen in de nieuwe speciaal ontwikkelde kleur ‘Buca’. Daarnaast zijn de kussens gemaakt van een all weather stof met een subtiele gevlochten structuur. Ook de rope is uv- en waterbestendig, schimmelwerend en bestand tegen temperatuurschommelingen. Hierdoor kun je de loungeset altijd buiten laten staan.

Loungeset, tuinmeubilair, Borek, The Art Of Living

Ongekend comfort  

De producten van Borek staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. Dit geldt ook voor de Deauville-collectie. Dit komt door het gebruik van duurzaam vervaardigde pure materialen en het vakmanschap waarmee het tuinmeubilair wordt geproduceerd. Dit gaat hand in hand met een modern design en ongekend comfort. De producten van Borek weten de buitenruimte op ongekende wijze te verrijken.  

Editor: Media Team

Datum: 30-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie Art Of Living