Genieten van het buitenleven met de producten van OFYR

OFYR

Het is weer zomer en het is mooi weer, dat betekent dat het vakantiegevoel langzaam weer begint te komen. Het ultieme vakantiegevoel draait om ontspannen, genieten en ondernemen en dat zijn allemaal aspecten waar je in de zomer graag tijd voor vrij maakt. Om dit gevoel te krijgen hoef je heus geen verre reizen te maken, je kunt deze sfeer ook eenvoudig zelf in de tuin creëren. De producten van OFYR mogen dan zeker niet ontbreken. De stijlvolle en praktische producten voor de buitenkeuken laten je volop genieten van het buitenleven.  

Buitenleven, buitenkeuken, OFYR

Kooktoestellen 

Tijd in de buitenlucht doorbrengen zorgt voor een vakantiegevoel en wanneer we ook buiten kunnen koken zal dit gevoel alleen maar intenser worden. Om buiten culinaire maaltijden te bereiden, haal je de heerlijkste ingrediënten in huis die je vervolgens op de OFYR kunt bereiden. Dit kooktoestel heeft een ronde vorm en is erop gemaakt samen te koken. Gebruik je dit product dan staan gezelligheid en het experimenteren met verschillende technieken centraal. Vind je het leuker om pizza’s te bakken of houd je wat meer van grillen, dan zou je kunnen kiezen voor de OFYR Pizza Oven of de Braziliaanse Grill Ring, zodat je van buiten koken een waar spektakel kunt maken.  

Uitbereiden 

Om nog meer van het buitenleven te kunnen genieten en de buitenkeuken compleet te maken zou je de Butcher Block en de Mise en Place tafels kunnen toevoegen. Deze producten zorgen voor extra opbergruimte en zijn ideaal om gerechten te bereiden zonder heen en weer naar de keuken te hoeven lopen. Doordat je de buitenkeuken met deze verschillende onderdelen helemaal zelf kan samenstellen is het in iedere tuin volop genieten. Zelfs als je alleen een balkon hebt kun je gebruik maken van de producten van OFYR. Zo voeg je net dat beetje extra toe aan de buitenruimte zodat je een vakantiegevoel krijgt en kunt genieten van de buitenruimte.  

Editor: Media team

Datum: 11-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: OFYR