Genieten van het buitenleven met de tuinkamers van Metalura

Metalura

Zou je graag heerlijk beschut op een loungebank willen zitten om te genieten van de avondzon en al het moois dat het buitenleven te bieden heeft? Dan vind je het vast fijn om te horen dat dit mogelijk is met de tuinkamers van Metalura. De tuinkamers die zij realiseren zijn erg licht en worden van aluminium gemaakt. Je kunt ervoor kiezen om hem vrijstaand of aan jouw huis te plaatsen, waardoor je op een eenvoudige wijze extra woongenot creëert. Doordat de tuinkamer ervoor zorgt dat de grens tussen binnen en buiten vervaagt, komt de hij ieder seizoen goed tot zijn recht. Het biedt toegang tot een fijne leefruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.  

Maatwerk tuinkamers 

De tuinkamers van Metalura zijn volledig maatwerk. Er wordt dan ook altijd een concept op maat gerealiseerd dat volledig aansluit bij de wensen van de klanten. Dit betekent ook dat de mogelijkheden eindeloos zijn en dat de tuinkamers te verkrijgen zijn in zes verschillende typen en een aantal verschillende kleuren. Iedere type tuinkamer heeft zijn eigen kenmerken waardoor er voor ieder wat wils is. Om de tuinkamer wind- en waterdicht af te kunnen sluiten wordt gebruik gemaakt van een transparant en Steel-ART glazen wandsysteem. Dit voorziet in een industriële en moderne uitstraling en zorgt ervoor dat je nog steeds, tijdens alle weersomstandigheden, van het buitenleven kunt genieten.  

Over Metalura 

De slimme glassystemen die gebruikt worden om de tuinkamers vorm te geven worden geproduceerd en gepresenteerd in het Metalura’s Experience Center. Hier werken ze samen met Nederlandse leveranciers om kwaliteit en innovatie te kunnen garanderen. Want naast tuinkamers ontwerpt het bedrijf ook glazen wandsystemen, balkonbeglazing en windschermen. Ze bieden elke dag oplossingen die het voor hun klanten comfortabel maken om buiten te zitten en te genieten van het buitenleven. Beschut en uit de wind, waarbij het panorama altijd volledig behouden blijft.  

Editor: Media team

Datum: 23-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Metalura