Genieten van het buitenleven met een chique buitenkeuken

Roostr

Heerlijk wonen aan het water, wie wil dat nou niet? Deze droom werd werkelijkheid voor de bewoners van deze prachtige woning. Naast dat ze ontzettend gelukkig zijn met hun woning, wilden ze ook graag optimaal kunnen genieten van de buitenruimte en de waterrijke omgeving. Daarom kozen zij voor een strakke, moderne inrichting van de buitenruimte die voldoet aan alle hedendaagse comfort. Dit houdt in dat ze buiten kunnen loungen én koken terwijl ze genieten van het uitzicht over het water.

Buitenkeuken, tuin, Roostr, The Art Of Living

Buitenkeuken voor hoge sierwaarde

De composiet vlonder loopt door in een hoge wand die voor de nodige beschutting en privacy zorgt. Hiertegen is een heuse Roostr buitenkeuken geplaatst. Die door de ingebouwde verlichting zowel overdag als ’s avonds voor een hoge sierwaarde zorgt. Bovendien is voor dit specifieke model gekozen omdat deze volledig opgaat in de buitenruimte. Alles is dan ook compleet in samenspraak met de tuinarchitect VDK VDW Design besloten. Hierdoor gaat de buitenkeuken op in het ontwerp en is het een heuse meerwaarde.

Buitenkeuken, tuin, Roostr, The Art Of Living

Chique uitstraling

De Roostr buitenkeuken bestaat uit een Rubix Duo en Single waarbij de Big Green Egg BBQ centraal staat. Aan weerszijde is genoeg ruimte om de heerlijke gerechten te bereiden voor deze op de barbecue klaargemaakt zullen worden. Het geheel is afgewerkt met een duurzaam Dekton Laurent werkblad waardoor de keuken een chique uitstraling gekregen heeft. De twee duurzame houten fraké deuren doen daar nog een schepje bovenop en zorgen voor een strakke, stijlvolle en natuurlijke uitstraling.

Onvergetelijke momenten

Deze schitterende buitenkeuken is dus afkomstig van Roostr. Dit bedrijf is opgericht vanuit een passie voor eten, koken, het buitenleven, maar ook het samenzijn met dierbaren. Roostr wil met hun producten mensen samenbrengen zodat onvergetelijke momenten kunnen ontstaan. Ook in deze buitenruimte zal dat doel bereikt worden, iedereen zal door de buitenkeuken optimaal van elkaar en de omgeving kunnen genieten.

Meer lezen over buitenkeukens? Klik dan hier!

Editor: Celine Jacobs

Datum: 31-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Samuel Farelly