Genieten van het buitenleven met een fenomenale buitenkeuken

OFYR

De buitenkeuken wordt tegenwoordig steeds vaker gezien als onderdeel van de tuin. Dit komt doordat we de buitenruimte steeds belangrijker zijn gaan vinden en daardoor steeds vaker het binnen- en buiten interieur in elkaar over laten lopen. Dat betekent ook dat we steeds meer tijd in onze “buitenruimtes” doorbrengen, en een fijne buitenkeuken wordt daardoor een vereiste. Maak daarom kennis met de OFYR-kooktoestellen. Deze toestellen zorgen er niet alleen voor dat je heerlijk kunt koken, maar ze hebben ook een esthetisch hoogwaardig design dat bij vrijwel ieder tuinontwerp past. De toestellen zorgen ervoor dat ieder buitenmoment verandert in een unieke culinaire ervaring.

Buitenkeuken, buitenruimte, OFYR

Leefstijl voor in de buitenlucht

OFYR staat voor de kunst van het buiten koken. Het kooktoestel, dat je op de afbeeldingen ziet, werd dan ook ontworpen met de wens om buiten koken te transformeren van een individuele activiteit naar een gedeelde beleving. Met een collectie die bestaat uit dit kooktoestel en andere kooktoestellen, heeft OFYR een ware leefstijl voor in de buitenlucht gecreëerd. Op deze manier weet het bedrijf mensen te verbinden rond het vuur.

Veelheid aan kooktechnieken

Naast dat dit kooktoestel mensen uitnodigt om samen te komen rond het vuur, leent het unieke design zich ook voor een veelheid aan kooktechnieken. De kookplaat is bijvoorbeeld uitermate geschikt om te koken op een plancha-achtige manier, maar je kunt er ook voor kiezen het kooktoestel uit te bereiden met een grill, spiesen of een pizza oven. Met deze authentieke buitenkeuken kun je dus alle kanten op.

Pizzaoven

Zoals benoemd kun je dit kooktoestel uitbreiden met een pizzaoven. Deze oven is erg gewild, omdat hij zorgt voor extra dimensie tijdens het buiten koken. De pizzaoven is praktisch, eenvoudig en flexibel, waardoor je er de lekkerste pizza’s mee bakt. Daarnaast kun je hem ook gebruiken om de lekkerste gerechten te grillen, koken, stoven of stomen. De OFYR Pizza Oven is dan ook niet meer weg te denken uit de buitenkeuken.

Buitenkeuken, buitenruimte, OFYR

Editor: Media team

Datum: 02-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: OFYR