Slider1
Slider2
Slider3
previous arrow
next arrow

Gerben van der Kooi

Al ruim 25 jaar is Gerben van der Kooi werkzaam als architect. Naast zijn werk bij Oving Architekten in Groningen heeft Gerben sinds kort ook een eigen bureau. Hierdoor kan hij verschillende projecten op een leuke manier combineren.

Gerben omschrijft zichzelf als een echte ‘mensenarchitect’ die veel waarde hecht aan goede relaties. Zowel met de opdrachtgevers als met de samenwerkingspartners die het ontwerp vertalen in de uitvoering. In zijn projecten houdt hij altijd rekening met duurzaamheid en de maatschappelijke waarde van de woning in zijn omgeving. “Iedereen moet er trots op zijn. Nu en in de toekomst!”

___
Alle projecten van Gerben van der Kooi zien?

Gerben van der Kooi


“Als een project te omvangrijk is kan ik terugvallen op Oving Architekten voor extra ondersteuning en specifieke expertise. Dat geeft mij de kans om de voortgang en de kwaliteit te bewaken.”

 

___

Contactgegevens:

  • Architectenbureau Gerben van der Kooi
  • Peizerweg 13
  • 9726 JA Groningen

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 31 | okt | 2017


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

NOW.A Design Studio


NOW.A Design Studio NOW.A Design Studio is een ontwerpstudio die met passie, en een hang naar perfectie, hedendaagse exterieurs en interieurs ontwerpt. Hierbij staat het creëren van totaalconcepten centraal, met als resultaat een harmonieus ontwerp waarbij exterieur en interieur naadloos op elkaar aansluiten. Binnen de filosofie van de ontwerpstudio is het belangrijk dat er een […]

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media