gevelbekleding, natuurgevelsteen, witte villa, natuursteen, exclusieve afwerking, luxe

  • Natuurgevelsteen
  • Zuideropgaande 46A
  • 7913 TN Hollandscheveld

Gevelbekleding: stijlvol en stoer | Natuurgevelsteen

Wanneer je een woning gaat realiseren, moeten er vaak concessies gedaan worden. Het komt maar zelden voor dat partners exact dezelfde smaak hebben, dus het combineren van verschillende stijlen is dan vaak de uitdaging. Het eerste wat in het oog springt van je huis is uiteraard het vooraanzicht en dat moet de bewoner direct aanspreken. Gevelbekleding is ontzettend belangrijk voor de uitstraling en de afwerking van de woning. De meest exclusieve keuze van materiaal is natuursteen, vanwege de uitstraling, duurzaamheid, kwaliteit en onbegrensde mogelijkheden. In samenwerking met architect Marco van Veldhuizen en aannemer Habé heeft Natuurgevelsteen een prachtig resultaat geleverd.

Bukarest

Voor de villa die hier wordt geëtaleerd is gekozen voor gevelbekleding van natuursteen, geleverd door het bedrijf Natuurgevelsteen; een uiterst professioneel bedrijf met bevlogen vakmensen die met liefde werken met hun product. En dat is wat ook meteen opvalt aan deze villa: aan alle zijdes van deze villa is gewerkt met de producten van Natuurgevelsteen. Er is gekozen voor de steen Bukarest: een steen die twee hoofdkleuren bevat die subtiel en natuurlijk in elkaar overvloeien. De vorm van de steen is ruw, waardoor je veel reliëf krijgt.

Dominant en subtiel

De gevelbekleding komt terug op veel plekken: de indrukwekkende entree, een royale plantenbak, een statige haard op het terras en een twee smalle torens aan de zij- en achterkant van de villa. Omdat het materiaal overal terugkomt, zowel dominant als subtiel, is de gevelbekleding aanwezig. Overal voeren sfeer en warmte de boventoon. Dankzij diepe neggen en een unieke combinatie tussen donker hout, stucwerk en natuursteen metselwerk, komen alle materialen perfect tot zijn recht.

Strakke lijnen

De natuursteen is aan de kopse kant strak gezaagd, waardoor er strakke lijnen gerealiseerd konden worden in het metselwerk. Eigenlijk zijn alle stenen volledig bewerkbaar, waardoor gevelbekleding altijd aan alle wensen van de bewoners kan voldoen. Mocht je willen kiezen voor gevelbekleding van natuursteen, dan kan je op de site van Natuurgevelsteen terecht voor veel inspiratie.

gevelbekleding, natuurgevelsteen, witte villa, natuursteen, exclusieve afwerking, luxe

 

Tekst: Natuurgevelsteen
Fotografie: Natuurgevelsteen

____

 


 

____

Meer projecten zien van Natuurgevelsteen?