Geweven hout als authentieke decoratie

Zonnelux

Om een heerlijke sfeer in huis te creëren is raamdecoratie erg belangrijk. Wellicht valt de keuze op houten jaloezieën, shutters of gordijnen. Maar bij Zonnelux kun je nu ook terecht voor geweven hout. Dit product ziet er niet alleen fantastisch uit, maar het voldoet uiteraard ook op functioneel vlak. We lichten deze vorm van decoratie dan ook graag verder uit en vertellen je meer over de eigenschappen, voordelen en mogelijkheden van het geweven hout. Zo bepaal je binnen een handomdraai of dit het geschikte product is om jouw woning mee te verrijken.  

Decoratie, Raambekleding, Zonnelux

Maatwerk raambekleding 

Geweven hout heeft veel weg van houten rolgordijnen, blinds of vouwgordijnen. Bovendien wordt het product altijd op maat gemaakt, waardoor de decoratie uitermate goed aansluit bij jouw interieur. Om nog meer op jouw persoonlijke voorkeuren in te spelen is de collectie geweven hout te verkrijgen in allerlei naturelle kleuren, zoals beige-, grijs- en wittinten. Bovendien is het ook mogelijk te kiezen uit verschillende weefstructuren. Denk aan fijne en grove structuren die afhankelijk zijn van de dikte van de ‘sticks’. Beiden hebben wel een transparante uitstraling, waardoor ze te vergelijken zijn met jaloezieën.  

Natuurproduct  

Wat je wellicht niet zou verwachten is dat deze raambekleding helemaal niet gemaakt is van hout. De decoratie wordt vervaardigd uit het duurzame natuurproduct bamboe. Dit is technisch gezien geen hout, maar heeft hier weldegelijk de uitstraling van. Dit maakt het ook eenvoudiger om het product te openen of te sluiten.  

Decoratie, Raambekleding, Zonnelux

Geweven hout toepassen 

In deze schitterende woning werden meerdere varianten van de raamdecoratie toegepast. Deze werden gecombineerd met sfeervolle gordijnen, zodat de bewoners alsnog kunnen bepalen welke mate van privacy gewenst is. Spreekt dit je aan? Dan kun je altijd bij Zonnelux informatie inwinnen. Dit doe je door een van de verkooppunten op te zoeken of telefonisch contact op te nemen.

Editor: Media team

Datum: 17-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Zonnelux