Gezond koken op een design fornuis

DeNardi

Een moderne keuken zonder innovatieve keukenapparatuur is eigenlijk geen keuken. Daarom wordt dan ook steeds meer aandacht besteed aan de functionaliteiten waarover een keuken moet beschikken. Er is één product dat dan eigenlijk niet mag ontbreken; het fornuis. De volledige keuken draait om het fornuis omdat hier de heerlijkste gerechten op bereid worden. Natuurlijk moet een fornuis lang mee kunnen gaan, maar hij moet ook aansluiten bij het design van de keuken. Daarom is een AGA-fornuis zeker het overwegen waard. We zullen je precies vertellen waarom. 

Het klassieke design 

Een AGA-fornuis is van erg goede kwaliteit, maar wat hem echt uniek maakt is zijn klassieke design. Hiermee is dit het perfecte fornuis om een authentiek interieur mee te verrijken. De AGA zorgt voor een heerlijke huiselijke en warme sfeer. Daarnaast is hij van alle hedendaagse innovaties voorzien, wat betekent dat het fornuis volledig elektrisch is en alleen aanstaat wanneer er gebruik van gemaakt wordt. Toch gaat dit niet ten koste van de charme en de looks waar het merk zo beroemd mee is geworden.  

Fornuis, keukenapparatuur, DeNardi

Gezond koken door stralingswarmte 

Doordat het fornuis elektrisch is, wordt enkel gebruik gemaakt van stralingswarmte. Hierdoor behouden alle groenten hun smaak veel beter en bovendien zorgt het ervoor dat vis en vlees veel beter te bereiden is. De kracht van het koken met gietijzer is al jaren niet veranderd, maar wel verder door ontwikkeld. Zo kook je eenvoudig, snel en gezond. 

Fornuis, keukenapparatuur, DeNardi

Meer over DeNardi 

Voor zo’n fantastisch fornuis kun je terecht bij DeNardi. Dit bedrijf is al meer dan 25 jaar leverancier van deze premium fornuizen en andere keukenapparatuur. Zij begrijpen dat de gemakken van een leefkeuken steeds belangrijker worden en dat de kwaliteit daar niet voor onder mag doen. Daarom zijn de producten die bij hen te verkrijgen zijn van een hoogwaardig niveau, dit AGA-fornuis is daar het perfecte voorbeeld van.  

Editor: Media team

Datum: 29-03-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: DeNardi