gietvloer, bvl gietvloeren, keuken, the art of living

  • BVL Gietvloeren
  • Dahliastraat 10
  • 6658 XM Beneden-Leeuwen
  • Contact:
  • Tel.: 06-11382159
  • E-mail: aanvragen@bvlgietvloeren.nl

Gietvloer als keukenvloer | BVL Gietvloeren

Wie adoreert de gietvloer niet? De charme van deze strakke vloertechniek laat niemand koud. Ook letterlijk genomen kan deze vloer jou verwarmen: met een zachte coating en alle mogelijkheden tot vloerverwarming maak jij van je huis een thuis. De mogelijkheden van een gietvloer zijn eindeloos, omdat het materiaal kleurecht, UV-bestendig, elastisch en slijtvast is. Vooral dat laatste is enorm belangrijk als je kiest voor een gietvloer als keukenvloer! Je wil niet angstvallig gebruikmaken van je nieuwe royale kookeiland, alleen maar omdat je bang bent dat je je shiny nieuwe vloer verpest met het laten vallen van een zware pan. BVL durft jou te garanderen dat hun vloeren uitermate geschikt zijn als keukenvloer.

gietvloer, bvl gietvloeren, keuken, the art of living

Keukeninspiratie

De keuken is tegenwoordig een zeer belangrijke ruimte geworden, omdat deze vandaag de dag de functie heeft gekregen van ontmoetingsplek. We vinden elkaar in de grote leefkeuken, daar waar een werk- of schooldag eindigt en het begin van de avond aanvangt. Er is één centraal moment op de dag voor gezinnen en vrienden: het diner. Want eten moeten we allemaal en we maken er dan graag een sociaal samenkomen van. Hoe fijn is het dan als die ruimte een pareltje is om keukeninspiratie uit te halen? Dit mooie project van BVL is recentelijk opgeleverd: een rustige, egale vloer met een subtiele betonlook. Deze aangename setting met prachtige gietvloer als keukenvloer is ready to copy!

gietvloer, bvl gietvloeren, keuken, the art of living

Eigenschappen gietvloer

Gietvloeren als keukenvloer zijn er in allerlei soorten. De overeenkomstige eigenschappen zijn ruim: alle vloeren van BVL zijn kleurecht en UV-bestendig, naadloos en vloeistofdicht, elastisch en slijtvast, comfortabel, warm en geluiddempend, geschikt voor vloerverwarming, leverbaar in alle kleuren en makkelijk in onderhoud. Bij BVL onderscheiden ze drie vloeren voor de particulier: de comfortlijn, de UV-gietvloer (ook wel PU Gietvloer genoemd) en woonbeton. De gietvloer comfort is een prachtige naadloze- en flexibele gietvloer met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De gietvloer comfort is vergelijkbaar met de gietvloer UV en is dan ook slijtvast en vloeistofdicht. De gietvloer comfort is echter net wat harder waardoor dit type gietvloer ideaal is voor bijvoorbeeld kantoorpanden of winkels. De matte toplaag is UV-bestendig. De gietvloer UV kenmerkt zich door het zachte en elastische gevoel. Woonbeton is een cementgebonden gietvloer. De kenmerken van deze vloer is dat het een levendige, stoere en robuust karakter heeft.

 

Tekst: Marlou Overkamp
Fotografie: BVL Gietvloeren

____


Web editor: Rob van Sambeeck     |

Datum: 18 | mrt | 2021


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media