Gietvloer badkamer, DRT Gietvloeren, the art of living

  • DRT Gietvloeren
  • Vughterstraat 280
  • 5211 GR ‘s-Hertogenbosch

Bijzondere gietvloer badkamer | DRT Gietvloeren

Dit prachtig landhuis in klassieke stijl is gelegen in een bosrijke omgeving. Architectenbureau Drijvers realiseerde deze bijzondere villa. De woning beschikt over een aantal verrassende aspecten, waaronder de levendige badkamer. DRT Gietvloeren is verantwoordelijk voor de prachtige gietvloer in de badkamer.

Klassiek landhuis

Dit vier verdiepingen tellende landhuis is een echte verschijning. De opdrachtgevers zochten de perfecte combinatie tussen modern en klassiek, wat resulteerde in een waar droomhuis. Bij binnenkomst wordt direct duidelijk hoe het in- en exterieur naadloos op elkaar zijn afgestemd. De woning straalt warmte en luxe uit en bevat een aantal bijzondere elementen. Eén van deze elementen is de bijzondere gietvloer in de badkamer.

Gietvloer badkamer, DRT Gietvloeren, the art of living

Als een bootje op het water

Vaak heeft elke ruimte zo zijn eigen blikvanger. Bijvoorbeeld een opvallende lamp of een bijzondere wand. In deze woning is er in de badkamer een verrassing gecreëerd. De badkuip die centraal in de ruimte staat lijkt te drijven als een bootje op het water. DRT Gietvloeren leverde de bijzondere gietvloer in de badkamer. Dit draagt bij aan het unieke en levendige karakter van het interieur.

Gietvloer badkamer, DRT Gietvloeren, the art of living

Bijzondere gietvloeren

DRT Gietvloeren is dé specialist op het gebied van betonlook gietvloeren. Het bedrijf staat voor innovatie en hoogwaardige kwaliteit. De gietvloeren van het bedrijf zijn de laatste jaren steeds vaker terug te zien in verschillende projecten. Doordat de vloeren erg praktisch en gemakkelijk schoon te krijgen zijn, zijn ze geschikt voor ieder interieur. DRT Gietvloeren staat bekend om het creëren van unieke leefruimtes die de woning helemaal afmaken.

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Architectenbureau Drijvers Oisterwijk

____

 

DRT Gietvloeren, Gietvloer betonlook, betonnen vloer, gietvloeren, betonlook vloeren, the art of living

____

Meer projecten bekijken van DRT Gietvloeren?