BVL gietvloeren, betonlook gietvloer, betonvloeren

  • BVL Gietvloeren
  • Dahliastraat 10
  • 6658 XM Beneden-Leeuwen
  • Contact:
  • Tel.: 06-11382159
  • E-mail: aanvragen@bvlgietvloeren.nl

Gietvloer betonlook | BVL Gietvloeren

De gietvloer betonlook is niet meer weg te denken uit alle moderne interieurs! We raken niet uitgekeken op de rauwe en toch charmante uitstraling van deze karakteriserende vloer en we blijven ons verbazen over de ongekend vele combinatiemogelijkheden. De gietvloer met betonlook is tijdloos, strak en universeel. Naast al deze esthetische redenen om voor een beton gietvloer te kiezen, zijn er ook ontzettend veel praktische: een gietvloer is kleurecht, naadloos en geluiddempend. En misschien wel de kers op de taart: de gietvloer met betonlook is ook nog eens ontzettend makkelijk in onderhoud. Meer weten? Meer lezen!

BVL gietvloeren, betonlook gietvloer, betonvloeren

Een gietvloer van beton

Het mooie van een gietvloer betonlook is dat die zoals gezegd ontzettend universeel is. Daarmee bedoelen we dat hij niet misstaat in elk type interieur. In een stoer appartement is deze vloer dominant voor de sfeer, in een ruime nieuwbouwvilla werkt die versterkend voor een open en ruim karakter en binnen een verbouwde woonboerderij krijgt hij een karakteristieke en authentieke uitstraling. Zo’n universele vloer is vooral tijdloos; je raakt er nooit op uitgekeken. En dat is belangrijk, want een vloer kiezen doe je niet zo eenvoudig als een paar kussens uitzoeken voor op de bank. Een vloer is net zo bepalend en permanent voor je woning als de keuken en badkamer. Des te belangrijker dus dat je vol overtuiging durft te gaan voor een beton gietvloer.

BVL gietvloeren, betonlook gietvloer, betonvloeren

Voordelen

Een groot voordeel van een betonlook gietvloer is dat je minder snel vuil op de vloer ziet liggen. Dit in tegenstelling tot een monokleur, waar je dat wel sneller ziet liggen. BVL Gietvloeren levert zowel betonlook gietvloeren als monokleuren. Het woonbeton is in één kleur te leveren, dit komt doordat de kleur van zichzelf al een betoonlook heeft. De PU Gietvloer is in zowel een monokleur als een betonlook te leveren. Als je kijkt naar de kleuren van de PU Gietvloer is de basis altijd grijs. Maar daarbinnen is iedere variant van kleur mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan; donkergrijs, lichtgrijs, een vleugje blauw erin, etc. Naast dat we de kleur van de PU Gietvloer kunnen variëren, kunnen we de drukte van de betonlook zelf bepalen. Dit kunnen we aanpassen door de manier van smeren. Op de dag van smeren kan de klant aanwezig zijn zodat ze kunnen sturen op een rustige of drukke betonlook.

 

Tekst: Marlou Overkamp
Fotografie: BVL Gietvloeren

____