Gietvloer, badkamer, RM Sanitair, Easy Drain

Gietvloer in de badkamer | Easy Drain

Met een gietvloer creëer je een moderne en strakke uitstraling in de badkamer. Een gietvloer heeft veel voordelen. Vanwege de waterdichte en naadloze eigenschappen worden gietvloeren veel toegepast in de badkamer. Ook is zo’n vloer makkelijk te reinigen en schoon te houden. Maar bovenal: wij vinden de uitstraling ook gewoon prachtig! 

Easy Drain TAF Low

De Easy Drain Compact TAF Low is speciaal ontwikkeld voor toepassing bij gietvloeren. Een naadloze vloer zorgt voor een mooie eenheid! Deze drain is speciaal ontwikkeld voor dunne vloeren van 3-13 mm, zoals een gietvloer. Zo is er ook in dit project in samenwerking met Designa Laren gekozen voor een combinatie van een Easy Drain Compact TAF en een gietvloer.  

Gietvloer, badkamer, RM Sanitair, Easy Drain

Welke finish kies jij?

Je kunt ervoor kiezen om de vloer te verwerken in het rooster. Hierdoor krijg je een mooie eenheid. Wil je liever de gietvloer breken met wat meer contrast? Kies dan voor een rvs-rooster, deze heeft ook een mooie uitstraling. De Easy Drain Compact TAF Low is ook te gebruiken in combinatie met glasmozaïek en grootformaat tegels. 

 

Tekst: Easy Drain
Fotografie: Designa Laren

____

Meer projecten bekijken van Easy Drain?


droombadkamer, easy drain, doucheput, exclusief, innovatief, ontwerp

Easy Drain


“Easy Drain biedt een oplossing voor iedere badkamer, tegelvloeren, gietvloeren, vinylvloeren, beton of houten vloerconstructies en natuursteen vloeren.”

__
Meer informatie over Easy Drain?