gietvloer keuken | DRT-Gietvloeren

  • DRT Gietvloeren
  • Vughterstraat 280
  • 5211 GR ‘s-Hertogenbosch
  •  

Gietvloer in de keuken | DRT Gietvloeren

Toen de bewoners van deze villa de kavel kochten, wisten ze meteen wat ze wilden: veel privacy, uitzicht op de tuin, lange zichtassen, veel licht en natuurlijke materialen. Maar één wens stond helemaal bovenaan: een rieten kap. Via die rieten kap kwamen ze terecht bij architect Paul Segers. Ze hadden namelijk een woning gezien van zijn hand die als uitgangspunt diende. Een tweede natuurelement is beton. De volledige benedenverdieping is voorzien van een naadloze gietvloer van DRT Gietvloeren; dus ook de keuken! De gietvloeren zijn tegenwoordig van zo’n topkwaliteit, dat je niet meer hoeft te twijfelen.

gietvloer keuken | DRT-Gietvloeren

Gietvloer als basis

Wanneer je binnenkomt, kijk je via de hal door de zogenaamde winterkamer heen naar de achterliggende houthaard. Dit is de korte zichtas. De lange zichtas loopt door de lengte van de woning de tuin in. Deze wordt benadrukt door de loopbrug. Ook de centrale eettafel is een populaire plek om gezellig samen te zitten. In al deze ruimtes ligt de gietvloer als strak basiselement. Het mooie van een gietvloer met betonlook is dat hij heel universeel is. En precies daarom hebben de bewoners om de gietvloer overal te plaatsen: in de hal, keuken én living. Omdat dit huis zo ontzettend groot en ruim is, geeft een naadloze gietvloer rust in het geheel.

gietvloer keuken | DRT-Gietvloeren

Meer over DRT Gietvloeren

Sinds 1983 is DRT Gietvloeren de specialist op het gebied van betonlook gietvloeren. De organisatie heeft zijn naam te danken aan de afkorting van Dobbelsteen Renovatie Techniek. In het begin stond Jan Dobbelsteen aan het hoofd van de organisatie verhandelde hij geïmporteerde cementgebonden egalisatie-systemen uit Zweden. Tegenwoordig staat zijn zoon Pietjan Dobbelsteen en Andriette Dobbelsteen aan het hoofd van de organisatie. Zij hebben de betonlook gietvloeren geïntroduceerd in de Nederlandse markt. De eerste gietvloer is al in 1987 gelegd en heeft sindsdien zijn toetreden op de designwoonmarkt gemaakt. Ook was DRT de eerste organisatie in de Benelux die een eigen service, onderhoud en schadeherstel afdeling heeft.

 

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Kiki de Bilde

____

 

 

DRT Gietvloeren, Gietvloer betonlook, betonnen vloer, gietvloeren, betonlook vloeren, the art of living

 

 

____

Meer projecten bekijken van DRT Gietvloeren?