Gietvloer, DRT Gietvloeren, strak, eenheid, exclusief, kantoorpand, Magry Arts

  • DRT Gietvloeren
  • Vughterstraat 280
  • 5211 GR ‘s-Hertogenbosch

Gietvloer op maat | DRT Gietvloeren

DRT Gietvloeren is sinds 1983 dé specialist op het gebied van gietvloeren. DRT staat voor Dobbelsteen Renovatie Techniek en dit prachtige bedrijf is opgezet door Jan Dobbelsteen. Vanuit zijn sterke geloof in “de renovatieproducten voor de toekomst”, zoals hij destijds zijn geïmporteerde cementgebonden egalisatiesystemen uit Zweden noemde, is hij de organisatie gestart. De wortels van DRT liggen bij het introduceren van deze innovatieve producten (zoals een gietvloer) op de Nederlandse markt. In samenwerking met Margry-Arts Architecten hebben ze recentelijk gewerkt aan een prachtige kantoorvilla.

Innoverend

Innovatie is altijd het kenmerk gebleven binnen DRT; zij lopen voorop. Of dit nu plaatsvindt binnen de designmarkt waar ze reeds de eerste gietvloer in een woonkamer hebben geplaatst in 1987(!), ze de eerste partij zijn in de Benelux met een eigen oplossingsgerichte DRT SOS (Service, Onderhoud en Schadeherstel)-afdeling die werkzaam is voor de gehele (kunststof) gietvloerenbranche of dat ze een nieuwe ultradunne betonlaag uitvinden voor een grote industriële klant. Het gevoel dat de eigenaar van deze villa voor ogen had was veel warmte en licht binnen. Een lichte gietvloer past daar perfect bij. De lichtgrijze tint komt weer terug in het plafond, waardoor het één geheel wordt. De vloer lijkt het daglicht van buiten te absorberen; het trekt elkaar aan.

Gietvloer, DRT Gietvloeren, strak, eenheid, exclusief, kantoorpand, Magry Arts

Werkwijze

De werkwijze van DRT Gietvloeren is erg uitgebreid. Edufax heeft met name hierom gekozen voor DRT Gietvloeren. Bij de eerste kennismaking werd gekeken naar de mogelijkheden en omstandigheden van de locatie en ondergrond, zodat beide partijen wisten waar ze aan toe waren. De aanpak kent vijf belangrijke stappen: van grondige analyse tot aftersales service. Edufax heeft oog voor detail, stijl, omgeving, duurzaamheid en gebruiksgemak. Dit alles moet leiden tot groot werkgenot. De prachtige gietvloer is een enorme aanvulling daarop. Omdat de vloer overal gegoten is, krijg je veel rust in de ruimtes. Je hebt namelijk geen drempels of overgangen. De vloer is gewoon heel smooth en een lust voor het (design)oog!

Gietvloer, DRT Gietvloeren, strak, eenheid, exclusief, kantoorpand, Magry Arts

 

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: DRT Gietvloeren

____

 

 

DRT Gietvloeren, Gietvloer betonlook, betonnen vloer, gietvloeren, betonlook vloeren, the art of living

 

 

____

Meer projecten bekijken van DRT Gietvloeren?