gietvloer, bvl gietvloeren, woonkamer, the art of living

  • BVL Gietvloeren
  • Dahliastraat 10
  • 6658 XM Beneden-Leeuwen
  • Contact:
  • Tel.: 06-11382159
  • E-mail: aanvragen@bvlgietvloeren.nl

Gietvloer passend in jouw woonkamer | BVL Gietvloeren

Overdenk je een nieuwe vloer in je woonkamer, maar weet je maar niet waarvoor je moet kiezen? Wil je de warmte van een houten vloer, maar de rauwe uitstraling van een tegelvloer? Denk dan eens aan een gietvloer in je woonkamer, speciaal van BVL Gietvloeren! Een gietvloer kan jou namelijk alle esthetische voordelen bieden van voorgenoemde vloeren en daarnaast nog veel meer positieve, praktische eigenschappen. De gietvloer is namelijk in ontzettend veel kleuren verkrijgbaar, dus ideaal om warmte mee te creëren passend in jouw woonkamer. Daarnaast is een gietvloer gegoten steen, dus de rauwe uitstraling krijg je erbij. Maar wat de gietvloer als enige van deze drie te bieden heeft is dat ie slijtvast, UV-werend en altijd geschikt is voor vloerverwarming! Nog niet overtuigd? Dan gaan we nog even door…

gietvloer, bvl gietvloeren, woonkamer, the art of living

Kleuren gietvloer

Zoals gezegd is de gietvloer verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren, namelijk in alle RAL, NCS, Sikkels en eigen kleuren van BVL. Dat geeft je een scala aan mogelijkheden voor een gietvloer passend in jouw woonkamer. Er zijn heel kleuren voor een gietvloer. Wanneer je houdt van de Scandinavische stijl, is een parelwitte vloer erg verleidelijk. Een gietvloer met betonlook kan jouw appartement de uitstraling van een stoere loft geven. En een donkere, intense kleur vloer neemt jouw interieur mee naar een eclectisch niveau. Veel kleuren betekent dus veel stijlen en mogelijkheden, waardoor je altijd uitkomt bij een vloer die perfect past bij jouw smaak!

gietvloer, bvl gietvloeren, woonkamer, the art of living

Inspiratie

Het project dat we hebben uitgezocht om jou te kunnen voorzien van inspiratie betreft een egale gietvloer in een betonkleur. Deze strakke basis geeft je de mogelijkheid om te blijven spelen met je interieur. De eigenaren van deze woning hebben hier bewust voor gekozen, zodat ze met accessoires de gewenste accenten kunnen leggen. Omdat grijs een zeer universele keus is, heb je altijd de mogelijkheid om je interieur te veranderen, zonder dat hiervoor grote aanpassingen nodig zijn. Deze woning beschikt over royaal lichtinval, waardoor je woning optisch groter wordt. Een egale gietvloer in de woonkamer versterkt dat effect, omdat de vloer naadloos is.

 

Tekst: Marlou Overkamp
Fotografie: BVL Gietvloeren

____


Web editor: Rob van Sambeeck     |

Datum: 18 | mrt | 2021


Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media