Girse Design

Kwaliteit, betrokkenheid en uniek design; dat is waar Girse Design voor staat. Dit vakkundige bedrijf maakt prachtige buitenhaarden en sinds kort ook kwalitatieve buitenkeukens. Al hun ontwerpen garanderen jarenlang genot en zijn tot stand gekomen middels een bevlogen team dat inzoomt op de wens van de klant. Het product dat daaruit voortkomt is van uniek design. Een buitenhaard of -keuken van Girse is de warme aanvulling voor je buitenruimte.

Informatie over Girse Design


sliderx1
slider2
slider3
slider1
slider4
slider1
slider2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Service

Girse Design is een Duits bedrijf en dat stemt veel klanten direct positief. Duitse kwaliteit staat namelijk voor degelijkheid; het werkt als een garantie dat je een goed product koopt dat doet wat het belooft en jarenlang meegaat. De luxe collectie buitenhaarden van Girse bestaat uit meerdere modellen, waardoor ze de klant op zijn wenken kunnen bedienen. Ook eigen ideeën kunnen en worden verwerkt bij de productie van de haarden. De buitenkeukens zijn vanuit ontwerp al modulair en daardoor zeer persoonlijk samen te stellen.

Aanwinst

De producten van Girse zijn erg geliefd, omdat ze oogstrelend zijn. Vooral in deze tijd – een tijd waarin we onze buitenverblijven extra rijk aankleden – is een product van Girse een enorme aanwinst voor het buitenleven. En niet geheel onbelangrijk: zowel de haarden als de buitenkeukens zijn praktisch en duurzaam. Dit mooie bedrijf dat altijd de competitie aangaat voor mooier en beter is intrinsiek gemotiveerd. Een recent innovatief idee is de dakdoorvoer waardoor de haardafvoer nagenoeg onzichtbaar en eenvoudig weggewerkt kan worden in het dak. Tevens maakt dit de haard mobiel; je kan hem eenvoudig verplaatsen buiten de overkapping. Aan Girse heb je duidelijk een goede en betrouwbare partij.