glas en leer, de Rooy metaaldesign

Glas en leer gecombineerd in een stalen deur | De Rooy Metaaldesign 

In deze woning is een prachtige combinatie tot stand gekomen. Namelijk een stalen deur met glas én leer. De bewoners hadden de wens voor stalen deuren, die bepaalde ruimtes van elkaar moesten scheiden. Echter, het was wel belangrijk dat de openheid van de woning behouden zou worden. Aan De Rooy Metaaldesign om hier een oplossing voor te vinden. 

Stalen deur met glas

Tussen de keuken en de hal is een stalen deur geplaatst die over glas beschikt. Hierdoor wordt er een fijne doorkijk gecreëerd vanuit de hal naar de keuken. Ook zorgt de deur ervoor dat het daglicht alle ruimte krijgt om de twee ruimtes te voorzien van mooie lichtinval. De asymmetrische vlakverdeling van de deuren creëren een speels effect en maken de deur interessant en opvallend. Toch eist de deur niet alle aandacht op omdat het glas wel weer zorgt voor een subtiele en luchtige uitstraling.

Rust en eenheid

Door gebruik te maken van dezelfde handgrepen en vlakverdeling bij alle stalen deuren in de woning is rust en eenheid ontstaan. De prachtige handgrepen van deze deuren zijn ontworpen door Osiris Hertman. De deuren in de hal zijn voorzien van leer; een verrassende en speelse keuze. Het maakt de deuren een uniek item in de woning. Dit zorgt samen met de andere deur voor een mooie combinatie van glas en leer in stalen deuren.  

stalen deur, glas en leer, de Rooy metaaldesign

Tekst: Silke van de Geijn
Fotografie: De Rooy Metaaldesign

____

Meer projecten bekijken van De Rooy Metaaldesign?


kantoorinrichting, De Rooy Metaaldesign, stalen deuren, maatwerk, vakmanschap, elegante deuren, luxe

De Rooy Metaaldesign


“Wanneer u op zoek bent naar vakmanschap in staal dan bent u aan het juiste adres”

__
Meer informatie over De Rooy Metaaldesign?