Glazen lift voor optimaal woongenot, Viking Liften, the art of living

  • Viking Liften Nederland B.V.
  • Lorentzstraat 8B
  • 6716 AD Ede

Glazen lift voor optimaal woongenot | Viking Liften

We denken vaak dat we het eeuwige leven hebben en gelukkig leven we hier ook vaak naar. Toch wordt een mens ouder en zoals de bekende uitdrukking ‘Ouderdom komt met gebreken’ onderstreept, kan het zijn dat je leeftijd invloed gaat hebben op je gezondheid. Als je dan net je intrek hebt genomen in je gloednieuwe huis dat je helemaal naar je eigen wensen hebt laten bouwen, is het vervelend als je zou moeten verhuizen vanwege je gezondheid. Het is exact daarom slim om over een aantal aanpassingen na te denken, zodat de levensbestendigheid van je nieuwe huis verlengd wordt. Een lift scheelt in dit hele plaatje een hoop gedoe. En huisliften hebben vaak geen liftput nodig, dus voor het ontwerp maakt het vaak geen groot verschil. Viking Liften toont je in dit artikel graag een recent opgeleverde glazen lift die dat optimale woongenot kan garanderen!  

Open karakter

Deze lift is zo clean mogelijk gehouden, zodat deze volledig opgaat in de omgeving. Uiteraard is bij het samenstellen van deze glazen lift gelet op de details. Zo is de tegelvloer van de entree ook meegenomen in de lift. Ook zijn de tegels in de lift put gelegd, zodat je niet tegen een betonnen put, maar naar een net afgewerkte vloer kijkt wanneer de lift boven is. Het voordeel van een glazen lift is dat je een sterk open karakter creëert. Liften kunnen vanwege hun omvang vaak claustrofobisch aanvoelen, maar met dit glazen ontwerp ga je daar geen last van hebben. De bovenste verdieping van deze woning is prachtig met haar zichtbare gebinten en maatwerkkasten. Meteen een eerste glimp opvangen van deze ruimte in de lift is dan iedere keer weer een cadeautje.

Glazen lift voor optimaal woongenot, Viking Liften, the art of living

Meer over Viking Liften

Door jarenlange ervaring op het gebied van platform- en thuisliften met betrekking tot advisering, begeleiding, verkoop, planning en montage zowel nationaal als internationaal vlak kan Viking Liften zich met recht dé professionele partner noemen. De innovatieve producten en diensten zijn gebaseerd op het bevorderen van kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij dit aanbod kan een hoogwaardig en betrouwbaar resultaat richting klanten worden gegarandeerd.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Viking Liften

____

____

Meer projecten van Viking Liften bekijken?