glazen overkapping, Van van Ee, overkapping

  • Van van Ee
  • Boylestraat 56
  • 6718XM Ede

Glazen overkapping | Van van Ee

Grootsheid en maatwerk is wat deze tuinkamer met glazen overkapping kenmerkt. Door gebruik te maken van de beste materialen en de mooiste opties is hier een buitenleven voor het hele jaar gecreëerd. Er is voor prachtige opties gekozen als flexibele glaswanden, dimbare LED-verlichting, infrarood heaters en elektrische zonwering.

Het hele jaar plezier

De vroege voorjaarszon, de warme zomerzon, de aangename najaarszon of zelfs een mager winterzonnetje: je hebt al gauw een goede reden om voor het terras te kiezen. Met een glazen overkapping van Van van Ee kun je daarnaast ook kiezen voor glazen wanden, zoals in dit project. Door de beglazing wordt het terras rondom beschermd tegen neerslag en wind.

glazen overkapping, Van van Ee, overkapping

Comfort

Een overkapping is op zich al luxe. Met een glazen overkapping boek je enorme winst in comfort. Je kunt veel vaker gebruik maken van het terras zonder last te hebben van vervelende weersomstandigheden. Bij deze tuinkamer wordt binnen echt met buiten betrokken. Door het toepassen van heaters en een loungeset is het hier het gehele jaar door heerlijk genieten. Daarnaast wordt het zicht op de rest van de tuin gewaarborgd en kun je het genieten van alle seizoenswisselingen.

glazen overkapping, Van van Ee, overkapping

Designoverkappingen

Van van Ee is gespecialiseerd in luxe overkappingen, innovatieve zonweringen en duurzame kozijnen. Van van Ee gaat voor stijlvol én praktisch. Genieten van het buitenleven en dit echt ervaren, dat is waar Van van Ee voor gaat. De glazen overkapping van dit project bewijst dat maar weer. De overkapping dient als verlengstuk van de woning en zorgt dat het binnen- en buitenleven in perfecte harmonie zijn.

glazen overkapping, Van van Ee, overkapping

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Van van Ee

_____

_____

Meer projecten bekijken van Van van Ee?


Web editor: Media team     |

Datum: 11 | nov | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media