Glazen pui voor naadloze binnen-buitenverbinding

Perfect View Windows

Fijn thuis zijn was nog nooit zo belangrijk. De coronapandemie lijkt geen einde te kennen, waardoor we meer dan ooit tijd thuis doorbrengen. Voor veel mensen een goede aanleiding om thuis te gaan verbouwen. Zo ook bij deze prachtige woning in de Amsterdamse pijp, die rijker is gemaakt met een gigantische glazen pui met een zeer smal profiel. De binnen-buitenverbinding is hiermee enorm versterkt, naast het feit dat zo’n pui ook gewoon een ontzettende lust voor het oog is! Perfect View Windows heeft met dit project laten zien waar hun kracht ligt. 

Glazen pui, Perfect View Window, The Art of living

Maximaal lichtinval 

Deze stalen MHB achterpui in de stad is een schoolvoorbeeld van het maximale uit het product halen. Vanuit de aanbouw bieden de minimalistische profielen maximaal lichtinval. De dubbel openslaande tuindeuren bezitten een middenstijl van slechts 58mm bij dichte stand en kunnen 180 graden open. Door het smalle raamwerk krijg je een modern-klassiek effect dat eerder subtiel is dan industrieel.  

Ton sur ton 

Het interieur is op een wijze samengesteld dat de glazen pui alle aandacht mag krijgen. Je ziet een hoge mate van ton sur ton, omdat veel elementen uit dezelfde kleurfamilie komen: zandkleurige zitzak, gordijnen en kleed, maar ook de wandkleuren en zelfs de 3D-kunst op de muur. Het enige wat eruit springt is de velvetachtige bank. De plafondlamp is gezien de kleur en het design helemaal afgestemd op de pui. De pui is een centraal element en toch ook een verbindend element. De scheiding met de tuin was nog nooit zo minimaal.   

Meer over Perfect View Windows 

Perfect View Windows is de specialist op het gebied van onder andere ultraslanke stalen kozijnen, ramen en balustrades voor binnen en buiten. Met de producten die Perfect View Windows aanbiedt levert het bedrijf een minimalistisch design met de waardes van nu. Perfect View Windows beschikt over hun eigen productielijn aan binnenkozijnen, daklichten en trappen onder de naam Sta-Bi. De lassers van het bedrijf zijn gespecialiseerd in het fijne staalwerk en nemen enkel genoegen met de hoogste kwaliteit maatwerk.  

Editor: Media team

Datum: 26-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: Perfect View Windows