Natuur, Solarlux, The Flagstone, eikenhout, natuursteen, Theartofliving

Glazen vouwwand | Solarlux

Transformeer je leefruimte tot het middelpunt van je woning met een bijzondere ambiance. Geen duidelijke grenzen maar het creëren van veel ruimte door een glazen vouwwand. Enorme contrasten die samengebracht worden. Strak gestucte muren en het ‘buiten’ naar binnen halen door eikenhout interieur, en een ruige natuurstenen wand. Deze vernieuwende elementen vind je in deze villa.

Oneindige ruimte

Bij deze woning ligt de tuin aan de voorzijde, waardoor de woning zich bevind aan de achterzijde van de kavel. Hierdoor heeft de woning meer privacy ten opzichte van de weg en kan er gebruik gemaakt worden van de omgeving. Deze omgeving hebben ze dan ook optimaal benut. Doordat de gehele voorzijde te voorzien van een glazen vouwwand van Solarlux. Deze glazen schuifpui zorgt ervoor dat de scheidingslijn tussen binnen en buiten flinterdun is, dit geeft de villa enorm veel ruimtelijkheid.

Natuur, Solarlux, The Flagstone, eikenhout, natuursteen, Theartofliving

Stoere muur

De ruwe stenen wand van The Flagstone Company geeft een stoere wist aan de woning, deze natuursteen strips beginnen in de achtertuin, door het woongedeelte tot aan de voortuin. Op de vloer zijn spotjes gemonteerd die stenen wand oplichten en zorgen voor glinsteringen en schaduwen. Dit geeft een diep driedimensionaal effect. De karaktervolle muur sluiten aan op het design van het interieur en zorgen voor een natuurlijke balans in het huis. Het ‘buiten’ staat in constante contact met het ‘binnen’.

Natuur, Solarlux, The Flagstone, eikenhout, natuursteen, Theartofliving

Natuurlijke elementen

Er worden twee stijlen met elkaar gecombineerd; modern en klassiek. Het moderne van de glazen schuifpui, in combinatie met de natuurstenen wand en het eikenhouten interieur. Het geen dat je steeds terug ziet komen zijn de natuurlijke elementen. De glazen vouwwand bevind zich in het keuken gedeelte waardoor je in ieder seizoen kan genieten van de buitenomgeving. In de living is de stoere natuursteen wand verwerkt wat in balans staat met het eikenhouten interieur.

 

___

Tekst: Celine Jacobs
Fotografie: Studio de Nooyer