vouwwand, solarlux, glazen vouwwand, inspiratie

  • Solarlux
    Marie Curiestraat 2
    7442 DP Nijverdal

Glazen vouwwanden | Solarlux

Met een glazen vouwwand vergroot je je leefruimte en laat je je woonruimte baden in een zee van natuurlijk daglicht. In een handomdraai is de glazen vouwwand geopend, zodat je optimaal van het echte buitengevoel kunt genieten: binnen en buiten maximaal verbonden. De zon en het daglicht vormen een bron van energie, voor jou en je woning.

Duits Familiebedrijf

Als Duits familiebedrijf nabij Osnabrück is Solarlux ruim 35 jaar een gerenommeerde naam op de nationale en internationale markt. Solarlux staat garant voor individuele oplossingen van glas die het wooncomfort een nieuwe dimensie geven. Glazen vouwwanden, serres, terrasoverkappingen en balkonbeglazing voor nieuwbouw en renovatie, altijd op maat gemaakt en geheel passend bij de wensen van de klant.

vouwwand, solarlux, glazen vouwwand, inspiratie

Innovatieve ideeën

Solarlux is gespecialiseerd in de ontwikkeling en uitvoering van op maat gemaakte beglazingssystemen, waarmee wij acteren op het hoogste niveau in de markt. Innovatieve ideeën zijn de drijfveer van het bestaan van Solarlux. De bedrijfsstructuur is gericht op een continue focus op vooruitgang, kwaliteit en groei. Dit heeft inmiddels geresulteerd in het wereldwijde marktleiderschap voor glazen vouwwanden.

Normen en waarden

Solarlux respecteert de belangen van de klanten, de zakenpartners, de medewerkers en de maatschappij. Sinds het bestaan van Solarlux werken zij volgens bepaalde normen en waarden, die in de omgang met elkaar en de zakenpartners tot uitdrukking komen. Deze waarden zijn in ons bedrijfsprotocol geformuleerd, waaraan Solarlux zich bij het dagelijks denken en handelen conformeert.

Glazen vouwwanden

De geruisloze en lichte glazen vouwwanden van Solarlux vormen de verbinding tussen binnen en buiten. Grote transparantie en vloeiende overgangen verhogen het wooncomfort en vergroten uw woonruimte. De vouwwanden voldoen aan de nieuwste eisen van modern en energiezuinig wonen en zijn super goed geïsoleerd en ook verkrijgbaar in triple beglazing. Met Solarlux vouwwanden heeft u het hele jaar door een bijzondere totaalbeleving.

 

Tekst: Solarlux

Fotografie: Solarlux

___

Meer projecten zien van Solarlux?