Infinity pool, Ambiance Zwembaden, The Art of Living

  • Ambiance Premium Wellness
  • Boylestraat 50
  • 6718 XM Ede

Glooiende tuin met infinity pool | Ambiance Wellness 

Een moderne uitstraling en een strak design is helemaal van deze tijd. Combineer dit met een groene tuin, voeg daar een waanzinnig Sopra Polystone Infinity pool aan toe en je krijgt dit fantastische resultaat. De definitie van een moderne tuin is hier perfect weergegeven. Dit prachtige resultaat is het werk van Ambiance Wellness, dé specialist op het gebied van wellnessprojecten waarbij het esthetische aspect een grote rol speelt. 

Infinity pool, Ambiance Zwembaden, The Art of Living

Aanvulling op unieke tuin

Door middel van deze infinity pool, aangelegd door Ambiance Wellness, lijkt het alsof het zwembad oneindig ver doorloopt. Dit is een van de vele mogelijkheden bij Ambiance Wellness en de bewoners van dit huis hebben met de keuze voor de Infinity pool de juist toevoeging weten te creëren voor hun unieke tuin.  

Infinity pool, Ambiance Zwembaden, The Art of Living

Vlonderdek 

De Infinity pool in de grijze kleur past perfect bij de kleur van het Woodn vlonderdek. Woodn Greenwood is een composiet waar echt hout in verwerkt is. Hierdoor wordt de natuurlijke uitstraling van hout in stand gehouden, maar zal het nooit splinteren, is het gecertificeerd antislip en is het UV- en waterbestendig. Zowel het terras als de trappen om dit zwembad zijn voorzien van Greenwood om een krachtig en eenduidig geheel te creëren.  

Infinity pool, Ambiance Zwembaden, The Art of Living

Vloeiend geheel 

Door de donkere, natuurstenen details rondom en aan het einde het zwembad wordt een vloeiend, overlopend geheel gecreëerd. Alsof dit bijzondere zwembad nog niet genoeg was, is ook gekozen voor een zwevende trap van hetzelfde natuursteen als de infinity goot welke aan de wand van het zwembad is bevestigd. Door de zwevende traptreden wordt het moderne plaatje helemaal compleet. 

Meer over Ambiance Zwembaden 

Ambiance Wellness heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in luxe en technisch hoogwaardige exclusieve wellnessprojecten waarbij het esthetische aspect een grote rol speelt. Naast verschillende varianten van prefab zwembaden zijn zij ook gespecialiseerd in bouwkundige zwembaden, de bij binnenzwembaden bijkomende lucht- en klimaatbeheersing, custom-made sauna’s, stoomcabine’s en de meest moderne whirlpools. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Ambiance Wellness

___

ambiance, wellness, luxe, spa, zwembaden, the art of living

___

Meer projecten zien van Ambiance?