previous arrow
next arrow
Slider

Grand & Johnson

Grand & Johnson is een interieurontwerpstudio die gevestigd is in Amsterdam. Alle projecten van het bedrijf worden volgens een bewezen methode gecreëerd. Het bedrijf creëert, naast het ontwerpen van interieurs, ook specifieke producten die bijdragen aan het interieurplan.

Het perfecte plaatje

De focus van het bedrijf ligt op het grotere geheel. Er wordt allereerst bepaald waar de grote objecten komen. Denk hierbij aan muren, trappen en een uitgebreid lichtplan. Alles wat overbodig is wordt weggelaten en het plaatje wordt gecreëerd. Hierna wordt het ontwerp verfijnd. Er worden meubels en andere items toegevoegd aan het interieur. Ten slotte worden de kleuren bepaald en hieruit ontstaat hét perfecte plaatje.

Evenwichtig geheel

Het principe is glashelder: er wordt voortdurend gezocht naar evenwicht in contouren, vormen, licht, kleur en materiaal. Dit bewezen concept resulteert in een uniek en eigentijds interieurontwerp en tevreden klanten.

Op maat

In een eigen studio creëert het bedrijf op maat gemaakte architectuur die toegepast wordt in de interieurs en productontwerpen. Het bedrijf wil altijd beter worden en verbetert daarom continu de ontwerpen door te zoeken naar betere materialen en een bijzonder design. Met het maatwerk wordt een unieke uitstraling gecreëerd die de positieve aspecten van een gebouw versterken.

_____

Meer projecten van Grand & Johnson bekijken?

Exclusieve marmeren badkamer

Gedetailleerd, compromisloos, strak, met warme accenten. Wars van overbodige details. Want: als je alles wat overbodig is weghaalt, dan ontwaar je perfectie. De meest perfecte ruimte van deze woning is de volledig marmeren badkamer.

Licht interieur van luxe villa

Een sterk en licht interieur door Grand&Johnson. Doordat het een licht interieur is doet het luxe aan maar wel op een ingetogen manier. Door de juiste hoeveelheid licht is er luchtigheid gecreëerd.

Grand & Johnson, interieurontwerpstudio, Amsterdam, maatwerk

Grand & Johnson


“Het principe is glashelder: er wordt voortdurend gezocht naar evenwicht in contouren, vormen, licht, kleur en materiaal.”

___

Contactgegevens:

  • Grand & Johnson
  • Hannie Dankbaarpassage 24
  • 1053 RT | Amsterdam


Web editor: Media team     |

Datum: 20 | jan | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Visitekaartje

Nathalie Schalke


Nathalie Schalke haar styling & interieur gaat verder dan het creëren van een mooi plaatje…

Visitekaartje

IN.interieur


IN.interieur is een deskundig ontwerp en adviesbureau waar u terecht kunt voor uw totale interieur…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media